Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul electoral al lui Cătălin Predoiu pentru București/ DOCUMENT

Și candidatul PNL pentru Primăria Municipiului București și-a făcut public Programul electoral sub sloganul - ”Soluții serioase pentru București”.

PROGRAMUL ELECTORAL AL LUI CĂTĂLIN PREDOIU PENTRU BUCUREȘTI

”Acestea sunt prioritățile de dezvoltare și de administrare ale Bucureștiului, așa cum le vedem noi. Când am conceput acest program, ne-am bazat pe studii recente, pe experiența noastră în domeniul administrației publice, pe expertiza membrilor PNL București, dar și pe interacțiunea zilnică cu orașul nostru și cu dumneavoastră, bucureștenii.

Acest program ne va oferi liniile directoare pentru viitoarea planificare strategică și bugetară a deciziilor pe care le vom lua. Un program politic, dacă vrem să-l punem în practică, nu trebuie să semene cu o listă lungă de dorințe (pentru care oricum nu ajung banii), ci trebuie să îmbine politicile publice cu instrumentele legislative și cu executarea coerentă a bugetului, pentru a îmbunătăți viața oamenilor prin decizii bine gândite și calculate, bazate pe nevoi de dezvoltare corect identificate.”, susține Cătălin Predoiu pe site-ul său de campanie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.