Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul Vacanța la PSD: Ponta la Miami, Dranea în Brazilia

Fortaleza

După răfuielile intense din partid și după ce l-a executat scurt pe Ponta și echipa lui, noul boss (interimar) din Kiseleff a decis că e cazul de o vacanță.

„Acesta își petrece vacanța în Brazilia”, au declarat pentru Evenimentul zilei surse politice, precizând că interimarul șef al PSD este așteptat să se întoarcă în jurul datei de 15 august.

Conform surselor EVZ, Dragnea a plecat ieri dimineață spre Lisabona, de pe Otopeni, cu o cursă TAP, care a decolat la ora 5.00. Din Portugalia, fostul vicepremier s-a îmbarcat într- o cursă spre Brazilia, destinația finală fiind Fortaleza -centrul regiunii Ceara, ne-au precizat sursele citate.

Premierul Victor Ponta se află și el în vacanță la Miami.

Nu este prima dată când Liviu Dragnea își petrece vacanța la Fortaleza, unde, conform surselor EVZ, ar avea o proprietate. În 2013, pe vremea când Dragnea era vicepremier, portalul teleorman24.ro, informa despre faptul că acesta și-ar fi petrecut vacanța în Brazilia, el făcând parte din „Grupul de prietenie cu Brazilia”. Și în 2010 au fost voci din PSD care au afirmat că Radu Mazăre l-ar fi luat și pe Liviu Dragnea în vacanța de iarnă pe care fostul edil al Constanței și-a petrecut-o la Fortaleza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.