Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere fabuloasă pentru Nadia Comăneci: 'Aş accepta să fiu ambasadorul României în SUA'

sport.ro
Nadia Comaneci

Propunere fabuloasă pentru cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Vedeta Antenei 3, Răzvan Dumitrescu a realizat un interviu special cu Nadia Comăneci la o televiziune locală. La un moment dat, Dumitrescu a întrebat-o dacă i-ar plăcea să fie Ambasadorul României în SUA, având în vedere notorietatea extrem de mare în rândul americanilor a campioanei, precum și relația ei specială cu Donald Trump, Nadia a răspuns sec: ”Da, aș accepta”.

Vezi şi: Adio, cotă unică! Dragnea explică noul impozit pe gospodărie

Nadia Comăneci  va fi protagonista unui nou interviu de excepţie. Octavian Hoandră a pregătit o ediţie specială a emisiunii Realitatea Românească, sâmbătă, de la ora 20.30. Realizatorul Realitatea TV a obţinut un interviu exclusiv, de o oră, cu Nadia Comăneci, cea care este un adevărat simbol pentru ţara noastră.

Plecând de la declaraţia sinceră a Nadiei, care a afirmat că ar accepta postul de ambasador al României în SUA, Octavian Hoandră a susţinut la Prime Time News că această variantă ar fi una ideală. "Realitatea TV a fost singura televiziune pentru care Nadia a acordat un interviu de o oră. Dacă urmăriţi interviul acela, o să vedeţi de ce Nadia poate fi ambasador în orice ţară, dar mai ales in SUA. Vă dau două repere. Nadia, în timpul lui Ceauşescu, a fost prinsă la frontieră, când acolo puteai fi bătut, maltratat, împuşcat, violat, muşcat de câini.

Vezi și: Se complică jocurile în PNL: Întâlnire crucială în Ardeal

În timp ce alţi mari intelectuali ai României, care acum şi-au găsit vocaţia anti-comunistă, aveau paşapoarte cu voie de la Securitate. Acum, aceştia au devenit ambasadorii României, miniştri de externe. Nadia a fost un spirit românesc de cea mai bună calitate. Nu o văd făcând parte dintr-o conjuraţie "noi suntem statul". Nadia e respectată pentru merite, nu pentru gaşca în care se află. În orice moment poate îndeplini funcţia de ambasador mai bine decât oricine din ţara asta. O să vedeţi în interviul pe care l-am realizat ce calităţi, cât spirit, cât patriotism are Nadia. Ea face cinste ţării noastre şi acum. Sâmbătă, de la 20.30, un interviu excepţional cu această minune a României", a spus Octavian Hoandră la Realitatea TV.

Nadia Comăneci s-a întors la Cluj după 40 de ani cu ocazia desfășurării Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică. Nadia este prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut, fiind totodată şi primul sportiv român inclus în International Gymnastics Hall of Fame.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.