Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect de lege: La discotecă, doar de mână cu părinţii

senat

Un senator PNL vrea ca accesul în cluburi şi baruri să se facă pe bază de buletin, iar minorii să poată intra doar însoţiţi de părinţi. Senatorul de Braşov Sebastian Grapă a realizat un proiect de lege în acest sens, iar iniţiativa sa a trecut deja de Comisia Juridică.

„Fata mea, care este în ultimul an de liceu, are o gășcuță de colegi, de tineri, și i-am găsit de câteva ori într-o crâșmă, într-o bodegă ordinară, unde consumau cu încuviințarea acelui care vindea atât alcool cât și tutun. L-am întrebat de ce le-a dat voie, mi-a răspuns pe un ton așa: 'Măi, vrei să îți educ eu copilul?' Deci asta e atitudinea celor care se gândesc să câștige bani”, a declarat senatorul Sebastian Grapă.

Întrebat dacă şi-ar însoţi fiica în club, senatorul a răspuns: "Categoric mă duc în club, stau... dansez cu ea, mă duc, îmi place în club, îmi aduc aminte de anii tinereții."

Proiectul de lege a primit avizul favorabil al Comisiei juridice din Senat. „E obligația noastră să creăm un cadru legislativ care să îi protejeze. Vârsta e o vulnerabilitate la un moment dat, sunt supuși unor provocări”, a declarat şi Cătălin Boboc, președintele Comisiei juridice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.