Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere inedită pentru Traian Băsescu: Dați o ciorbă de burtă, eu dau pelmeni și niște femei

basescu nebun

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat într-o postare pe o rețea de socializare că nu va permite Unirea Republicii Moldova cu România atât timp cât va fi la guvernare și îl roagă pe Traian Băsescu să nu-l mai critice. Replica vine la cîteva zile după ce fostul Președinte a României, Traian Băsescu, a vorbit despre protestele de la Chișinău, Unirea, dar și despre liderii politici.

Citește și: Bucureștiul va fi paralizat marți: Se anunță un nou miting

„Domnule Băsescu, m-ați acuzat că sunt contra Moldovei că vreau să duc Republica Moldova în Uniunea Vamală. Eu am să fiu sclavul poporului Republicii Moldova și cum va decide poporul, așa direcție vom avea. Ceea ce ține de dvs, voi iubiți România, eu iubesc Republica Moldova. Eu nu voi admite Unirea cât voi fi la guvernare. (...) Domnu Băsescu, avem multe în comun, ambii suntem născuți în aceeași zi, 4 noiembrie, ambii suntem scorpioni, la ambii ne plac blondele și haideți ca vecini să găsim limbă comună”, a declarat în adresarea sa pe facebook, Renato Usatîi.

Citește și: Carmen Brumă, iubita lui Mircea, Badea, fără sutien și chiloți / FOTO HOT

Mai mult, primarul de Bălți i-a făcut o invitație la Chișinău, dar și la vila sa din Moscova: „Eu am să vin la București,la o ciorbă de burtă, dvs veniți la mine, la „pelmeni” (n.r – colțunași cu carne), la Chișinău. În genere, poate discutăm într-o zi pe skype să scoatem toate problemele, că noi, doi scorpioni, sigur ne vom înțelege. Într-o zi poate mergem împreună la Moscova, eu știu că vă place foarte multe lucruri din cultura Federației Ruse. Mergem la mine, la Moscova, să vă arăt, am o baie rusească și una turcească și niste doamne din Republica Moldova, care vor face niște gustări foarte gustoase”.

Citește și: TUPEU Cristi Borcea a abordat-o și pe fina sa, o cunoscută vedetă tv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.