Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere şocantă din Olanda: De teama violurilor, vor să-i închidă pe bărbații musulmani în tabere

refugiati imigranti

Liderul formaţiunii olandeze de extremă-dreapta, Partidul pentru Libertate (PVV), Geert Wilders, a cerut ca migranţii musulmani de sex masculin să fie închişi în taberele de refugiaţi, pentru a se preveni astfel agresiunile sexuale comise de 'bombele islamice cu testosteron', relatează AFP.

Citeşte şi: SUA anunță că se implică în alegerea procurorului DNA: Ce spun despre Laura Codruţa Kovesi

Într-o mesaj video publicat luni în engleză şi olandeză, Wilders s-a referit la evenimentele petrecute în noaptea de Anul Nou în centrul oraşului german Koln, unde sute de femei au fost agresate sexual, el considerând că şi femeile olandeze riscă să păţească la fel dacă migranţii musulmani vor putea să circule în continuare liberi pe stradă. Politicianul naţionalist olandez a mai spus că migranţii musulmani au adus 'terorismul sexual' în Europa şi a cerut din nou închiderea frontierelor blocului comunitar. 'Dar atât timp cât acest lucru nu se întâmplă (închiderea frontierelor n.red.), atât timp cât femeile noastre sunt în pericol în faţa acestor bombe islamice cu testosteron, propun să închidem toţi refugiaţii de sex masculin în centrele pentru solicitanţii de azil', a indicat Geert Wilders.

Citeşte şi: Cine a ajuns să conducă studiourile MediaPro: Fosta noră a lui Nicolae Ceaușescu

Deşi Olanda nu este o destinaţie predilectă a migranţilor musulmani care continuă să vină în Europa, anul trecut până în luna noiembrie au fost înregistrate circa 54.000 de cereri de azil. Resentimentele provocate de aceşti migranţi în rândul populaţiei olandeze au adus formaţiunea lui Wilders în fruntea sondajelor, Partidul pentru Libertate (PVV) înregistrând în prezent un record de popularitate, spun cei de la Agerpres.

Vezi şi: David Cameron vrea să expulzeze femeile care nu știu limba engleză și au o anumită religie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.