Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - BĂSESCU: PMP se RETRAGE de la audieri şi nu participă la învestitură - VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE 11.03

Parlamentarii PMP au decis să se retragă de la audierile din comisii ale miniştrilor şi susţin că nu vor participa nici la şedinţa Parlamentului de învestire a Cabinetului Tudose, un guvern "care produce şoc şi groază". Anunţul oficial a fost făcut chiar de către preşedintele PMP Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă.


"M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat şi concluzia a fost că cea mai bună soluţie este să ne retragem de la audieri şi să nu participăm nici la şedinţa comună de investire a Guvernului. Motivele sunt următoarele: este un Guvern profund incompetent. Numai dacă ne referim la Cultură este fostul şef de la Cancan, ca prim viceprim-ministru este omul care mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul căruia i se spune piţiponcul. E un Guvern care produce şoc şi groază şi se vede că nu-i de aici, nu-i din filmul unei guvernări", a afirmat Traian Băsescu, la Parlament.


Băsescu a mai spus că audierile din comisii sunt "o mascaradă".


"Nu vrem să girăm acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea şi Tăriceanu nici măcar prin prezenţa noastră la activităţile care se vor desfăşura astăzi, adică audieri în comisii (...) şi votul de investitură. Cei care au năşit acest guvern, adică domnul preşedinte Iohannis, domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu trebuie să poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma", a susţinut Băsescu.

*

Este scandal de proporţii la audierile miniştrilor propuşi să ocupe portofoliile Guvernului Tudose.

Partidul Mişcarea Populară (PMP) se va retrage de la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului ale candidaţilor propuşi la funcţia de membri ai Guvernului, a anunţat, joi, Constantin Codreanu, preşedintele Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării din Camera Deputaţilor.

"Este o decizie generală a noastră, a Partidului Mişcarea Populară, de a ne retrage de la aceste audieri, ca semn de protest", a spus Codreanu, potrivit AGERPRES.

- ştire în curs de actualizare -

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.