Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST: Lant uman in jurul Parlamentului, impotriva Guvernului Ponta

lant uman

Copreşedintele PNL Vasile Blaga i-a cerut duminică demisia imediată premierului Victor Ponta, anunţând că, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor organiza un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului.

"PNL cere demisia imediată a lui Victor Ponta. Democraţia se află într-unul din cele mai dificile momente", a afirmat Blaga, într-o conferinţă extraordinară de presă susţinută la sediul PNL.

El a susţinut că Victor Ponta a lansat duminică "atacuri fără precedent la adresa justiţiei".

"Nimeni după 1989 nu şi-a permis să facă în asemenea hal asemenea declaraţii. Ponta pune egalitate între cazul Rarinca şi cazul lui, între cazul lui şi al preşedintelui Klaus Iohannis, se face că uită că în cazul preşedintelui a fost un proces civil pe care îl câştigase într-o primă etapă şi pe care l-a câştigat până la capăt. Ponta este acuzat şi nu Klaus Iohannis de evaziune fiscală, de corupţie, de spălare de bani. Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia pentru că România este mult mai importantă decât persoana domniei sale", a spus Blaga.

Citeste si: Măsură radicală luată de PNL după refuzul lui Ponta de a demisiona

PNL anunta BOICOTAREA premierului. PSD, reactie FULGER

Liderul PNL a susţinut că în cazul în care Ponta este "blindat cu documente atunci nu mai are de ce să-i fie frică", adăugând că nu înţelege solidarizarea liderilor PSD şi ai arcului guvernamental cu acesta deoarece "acesta şi-a bătut joc de români".

"Noi, aşa cum am decis alaltăieri, în ziua în care vom dezbate moţiunea de cenzură vom face un lanţ uman în jurul Parlamentului şi vom chema bucureştenii să ni se alăture", a spus Blaga, precizând că vor fi organizate şi alte acţiuni în alte oraşe.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, după şedinţa liderilor coaliţiei de guvernare, că va contesta ordonanţa procurorului în cazul său.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.