Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proteste de stradă în Georgia: Scandalul a pornit din cauza a două politiciene adulterine

Scandal Georgia

Scandal uriaş în Georgia din cauza a două femei din politică. Cele două şi-au făcut de cap, iar lumea a luat foc demascând adulterul. Fosta republica sovietica este zguduita de un urias scandal, dupa aparitia a doua inregistrari in care figuri marcante ale vietii politice georgiene sunt filmate comitand adulter.

Inregistrarile au fost postate pe YouTube la mijlocul lunii martie si arata doua cunoscute politiciene din Georgia facand sex cu barbati care, se pare, nu sunt sotii lor, scrie BBC. Cei care le-au pus pe net au amenintat ca vor da publicitatii si alte inregistrari pe 31 martie, in care alti 3 politicieni si un cunoscut jurnalist ar fi surprinsi in ipostaze similare – asta daca cei 4 nu demisioneaza intre timp. Reactia a fost insa suprinzatoare: georgienii au iesit in strada in apararea celor filmati si pentru a cere demisia unor oficiali care ar fi jucat un rol in realizarea filmarilor. „Sexul nu este o crima!”, au strigat cei adunati in fata cladirilor guvernamentale din Tbilisi. Protestatarii au cerut identificarea si condamnarea celor care au realizat inregistrarile iar presa, ONG-urile si Parlamentul au cazut de acord ca identitatile celor 2 politiciene sa nu fie dezvaluite. Chiar presedintele Giorgi Margvelashvili s-a alaturat campaniei, condamnand „fortele intunecate” din spatele acestui scandal si declarand ca sexul nu e rusinos si ca el insusi „a facut, face si va face mult sex”, scrie Guardian.

Citeşte şi: PNL l-a dat afară din partid pe deputatul condamnat la închisoare

Nu este clar cine se afla in spatele filmarilor, dar acesta ar putea avea legatura cu scandalul supravegherilor ilegale izbucnit in 2012 si care a dus la infrangerea in alegeri a presedintelui Mikheil Saakasvili. Noua putere de la Tbilisi a promis ca va sterge toate inregistrarile realizate sub vechiul regim, dar se pare ca unele au fost pastrate.

Seful comisiei de aparare si siguranta din parlamentul Georgiei sustine chiar ca exista o implicare externa: „Inregistrarile sunt in interesul celor care nu vor stabilitatea tarii”. Si unele ONG-uri sustin ca scandalul a fost creat de forte pro-ruse care vor sa compromita personalitatile ostile Moscovei, anunţă ProTV.

Citește și: Deputat PNL, condamnat, definitiv, la închisoare: De ce se face vinovat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.