Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTESTE împotriva lui Klaus Iohannis? Sebastian Ghiță spune ce se pregătește de Ziua Națională

Klaus Iohannis parcul carol monument

Joi, de 1 Decembrie, de Ziua Națională, președintele Klaus Iohannis și cei mai importanți lideri politici participă la ceremoniile organizate de MAPN la Arcul de Triumf. Numai că, așa cum susțin anumite surse citate de Adevarul, la eveniment vor avea loc proteste împotriva lui Iohannis. Ele ar fi organizate de PRU, partidul condus de Bogdan Diaconu. Sebastian Ghiță, deputat PRU, infirmă categoric aceste zvonuri.

”Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, liderii partidului naţionalist România Unită (PRU), împreună cu alţi protestatari de serviciu, plănuiesc o mişcare de protest la adresa „sistemului“, chiar la parada militară de la Arcul de Triumf. Surse politice au declarat pentru „Adevărul“ că liderii PRU, împreună cu alţi protestatari de profesie, printre care şi Cezar Avrămuţă, cunoscut ca stegarul dac - prezenţă nelipsită la absolut toate protestele din Capitală - vor organiza o „agitaţie“ de 1 Decembrie, cu scopul de a ostiliza mulţimea împotriva liderilor politici care se vor afla la tribuna oficială de la Arcul de Triumf.”, titrează Adevarul.

Citește și: ADEVĂRUL despre fructele pe care le cumpărăm din magazine: Sunt IRADIATE și vechi

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Sebastian Ghiță a contrazice cu vehemență zvonurile publicate de Adevarul. Mai mult, deputatul PRU spune că șeful partidului nici nu va participa la ceremoniile de la București, ci va merge la Târgu-Mureș.

”1 Decembrie este o zi a Unirii si nu a dezbinarii. Este o zi a consensului si a bucuriei. Mai multi jurnalisti, sub acoperire, ai unor ziare importante, au inceput sa prezinte, "pe surse", ideea ca PRU va face o contramanifestatie la Arcul de Triumf.

PRU anunta, oficial, ca presedintele Bogdan Diaconu va merge la Targu Mureș. PRU nu va organiza nici o contramanifestatie in Bucuresti. Vom sta in mijlocul romanilor si ne vom bucura impreuna cu acestia.

Citește și: SECRETUL de pe Facebook: Introdu acest COD ca să obții asta / FOTO

Manipularile oamenilor lui Soros din presa otravita sunt o alta dovada a intolerantei si raului pe care discipolii strainilor le raspandesc intre romani.”, a spus Sebastian Ghiță pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.