Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestele anti-legile Justiției sunt neautorizate / surse

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
proteste

Cei nemulțumiți au ieșit la o nouă demonstrație în Piața Victoriei. Eu sunt nemulțumiți de legile Justiției propuse de ministrul Tudorel Toader și asumate apoi de Coaliția PSD-ALDE.

ȘOC în presa din România: Jurnalul Național a intrat în faliment/ Decizie a Tribunalului București

Surse din cadrul Jandarmeriei Române și Primăriei Capitalei susțin că nu a fost primită nici o solicitare de autorizare a vreunui protest în Piața Victoriei sau zona adiacentă. Prin urmare protestele sunt unele neautorizate.

În ciuda acestui fapt încă de dimineață un dispozitiv impresionant al Jandarmeriei a fost instalat în zona Pieței Victoriei.

„Proiectul de modificare la Legilor Justiţiei a ajuns deja în Parlament şi urmează să fie supus dezbaterii şi votului în plen. Inspecţia Judiciară va deveni o unealtă politică în mâna ministrului Justiţiei. Numirea procurorilor-şef de către ministru, fără control din partea preşedintelui înseamnă că DNA se va întoarce la PNA, iar Parchetul devine subordonat intereselor politice. Dacă acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar însemna un dezastru pentru România şi cetăţenii ei. Ne putem lua adio de la o justiţie independentă. Nu suntem singuri în această luptă. De la Magistraţi la Preşedinte şi Comisia Europeană, cu toţii s-au poziţionat împotriva acestor legi. Este momentul ca fiecare dintre noi să acţioneze şi să nu legitimeze încercarea corupţilor de a controla Justiţia”, se arată pe paginile de Facebook ale evenimentelor.

Citeşte şi: CUTREMUR în Ucraina: Băiatul unui ministru, ÎNCĂTUŞAT pentru fapte extrem de grave / VIDEO

Protestatarii se adună în Piaţa Victoriei din Capitală în jurul orei 18.00, iar la 19.00 să plece în marş spre Parlament. Un marş este anunţat şi în Suceava, unde manifestanţii se vor strânge în faţa Prefecturii, pentru ca mai apoi să plece spre sediul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.