Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MISTERUL trocului ascuns din Protocolul PSD-UNPR. Ironia lui Dragnea la adresa UNPR / VIDEO

dragnea-oprea

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea au semnat, miercuri, la Parlament, in prezenta catorva zeci de parlamentari PSD-UNPR, Protocolul de colaborare pentru alegerile locale si parlamentare, document potrivit caruia PSD si UNPR se pot alia la locale in teritoriu, cele doua partide vor intra pe lista comuna la alegerile parlamentare, iar UNPR si PSD vor vota impotriva unei propuneri de lege privind trecerea la alegerea primarilor in doua tururi. Cel mai controversat aspect, legat de numarul parlamentarilor UNPR pe lista PSD, ramane in continuare un mister.

Liviu Dragnea a folosit o ironie fină pentru a explica de ce nu este stipulat in Protocol numarul exact de parlamentari pe care PSD-ul il va acorda UNPR la alegerile parlamentare din toamna. Seful PSD a spus ca din moment ce in protocol nu scrie nici cati parlamentari va avea PSD, nu are cum sa scrie nici cati parlamentari va primi UNPR-ul.

Dragnea a negat orice intelegere pe sub masa cu Gabriel Oprea privind un alt Protocol neoficial tinut la sertar de cei doi si care nu este dat publicitatii.

Potrivit unor surse din cele doua formatiuni, Dragnea si Oprea ar fi incheiat, pe langa protocolul oficial si o intelegere de taina care prevede ca UNPR va primi maxim 30 de locuri la parlamentare. In caz contrar, UNPR nu ar fi semnat protocolul si ar fi facut majoritate cu PNL pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Citeste si: Trocul neoficial dintre Dragnea si Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.