Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ProTV a dat lovitura: Vocea României a 'DEZMEMBRAT' concurenţa

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Emisiunea ”Vocea României”, difuzată de Pro TV, vineri seară, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional, pe întregul interval de difuzare, între 20.28 şi 23.07.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

La nivel naţional, cea de-a patra ediţie a noului sezon ”Vocea României” a fost urmărită de 1.643.000 de telespectatori, înregistrând 9,1 puncte de rating şi 20,9% cotă de piaţă. Cel de-al doilea loc în clasament a fost ocupat de Antena 1, cu 6,2 puncte de rating şi 14,1% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ”Vocea României” a înregistrat 10,6 puncte de rating şi 29,5% cotă de piaţă, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, Antena 1, care a obţinut 6,5 puncte de rating şi 18% cotă de piaţă. La nivel urban, emisiunea a înregistrat 9,4 puncte de rating şi 21,8% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea situată pe cel de-al doilea loc în top, Antena 1, a avut 5,4 puncte de rating şi 12,6% cotă de piaţă. În minutul de maximă audienţă de la 20.48, emisiunea era urmărită de peste 2,2 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Citeşte şi: După uragane, sunt loviţi de un CUTREMUR: Teroare în Statele Unite

După această ediţie a emisiunii, echipa Tudor are două voci noi - Bianca Oneţ şi Maria Rădeanu, în timp ce echipei Smiley i s-au alăturat Amir Arafat şi Anne-Marie Ionescu. De asemenea, echipa Loredanei are două voci noi - Andrei Barz şi Rufus Martin, iar echipa Despot a câştigat concurenţii Oana Mirică şi Horaţiu Haiduc. Următoarea ediţie ”Vocea României”, care va prezenta cea de-a cincea rundă de audiţii pe nevăzute, va fi difuzată vineri, de la ora 20.30, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.