Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ProTV sparge audiențele: moment dificil pentru Antena 1

pro tv antena 1

ProTV a reușit să facă o audiență foarte bună cu prima semifinală a show-ului ”Românii au talent” și au devansat la mare distanță principalii urmăritori, Antena 1 și Kanal D.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj tranșant pentru Guvern, de la Bruxelles

Aproape 2,1 milioane de privitori (11,7 rating) a fost media show-ului de pe Pro TV în cele trei ore și jumătate de live. Kanal D cu serialul turcesc Dragoste infinită a fost a doua televiziune și a avut, pe intervalul Românii au talent o medie de 1,2 milioane de privitori, pe minut. Antena 1 a fost pe trei, având pe interval filmul de acțiune Parteneri neobișnuiți, urmat de reluarea iUmor.

Vârf național Românii au talent: 2.683.000  de telespectatori, la 21.29 (14,9 rating și 32,2% cotă de piață), informează Paginademedia.

Show-ul de talente de pe Pro TV, care și-a desemnat aseară primii doi finaliști, a avut o medie de aproape 1,2 milioane de telespectatori la orașe (12,3 rating). Cifrele au fost duble față de locul al doilea, ocupat de Kanal D. Antena 1 a fost pe trei, cu audiențe de aproape cinci ori mai mici: o medie de 245.000 de telespectatori, pe intervalul Românii au talent (2,5 rating).

Românii au talent a avut aproape 600.000, media pe publicul comercial (13,2 rating). Și aici Kanal D a dost a doua televiziune cu 187.000, media și 4,1 rating.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.