Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce își învață Tăriceanu copiii: 'Să NU mințiți'

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi liderul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), a fost intervievat de reporterii postului România Tv despre lucruri mai puțin cunoscute opiniei publice. Tăriceanu se laudă cu cei trei copii ai săi, despre care spune că i-a învățat să nu mintă, să fie înțelegători, să fie toleranți și să aprecieze munca.

„I-am învățat să nu mintă. Le-am spus că ceilalți poate nu au posibilitățile lor și să fie înțelegători, să fie toleranți, să aprecieze munca, să muncească ei înșiși. (...) La școală nu știu dacă îi învață că în viață e bine să ai o anumită modestie. Cred că este rolul părinților să îi spună: nu fi încrezut, nu fi mincinos, nu fi obraznic.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, cercetat pentru mărturie mincinoasă de procurorii DNA.

'Eroul accidental' care a oprit extinderea atacurilor WannaCry

După ce a părăsit funcția de premier al României, Tăriceanu a descoperit pasiunea pentru mașinile istorice.

„Simțind că am mai multă libertate, în sensul de timp liber, m-am apucat din nou de curse, dar fac curse de mașini istorice. Particip la cursele de mașini istorice, fără ca să-mi dedic prea mult timp”, a mai spus Tăriceanu.

Patronii clubului Colectiv, ipoteză BOMBĂ: Artificiile ar fi fost umplute cu o pulbere necunoscută

În concluzie, Tăriceanu spune că a făcut doar lucruri care i-au plăcut și cea mai importantă satisfacție pe care o are este că a reușit să fie pe propriile picioare și că nu depinde de nimeni.

„A început să-mi placă meseria de inginer prin anul III. Am făcut o cariera universitară. Am ajuns să fiu întreprinzător, să am satisfacții proprii și cea mai importantă satisfacție, am reușit să fiu pe picioarele mele, să nu depind de nimeni. Ca să fii stăpânul deciziilor tale, trebuie să fii mai întâi independent”, a conchis Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.