Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRU îşi face grup parlamentar: Ce a anunţat Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu

Preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a anunţat miercuri că a depus la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor solicitarea de înfiinţare a grupului parlamentar PRU. "Am depus la Secretariatul general al Biroului permanent al Camerei Deputaţilor solicitarea pentru înfiinţarea grupului parlamentar. Avem astăzi oficial înscrişi în PRU 12 deputaţi, iar la Senat avem deocamdată numai trei senatori. În următoarele ore, în următoarele zile, vom încerca să facem numărul necesar pentru a avea posibilitatea să solicităm înfiinţarea unui grup parlamentar", a precizat Diaconu, la Parlament.

El a precizat că PRU a depus solicitarea şi aşteaptă decizia Biroului permanent şi pe cea a Comisiei de Regulament. "Există mai multe posibilităţi de încadrare în Regulament şi în lege. Există posibilitatea să se facă un grup pe structura USL, pentru că un grup USL nu a fost înfiinţat niciodată. (...) Noi am depus solicitarea, aşteptăm soluţionarea BP şi a Comisiei de Regulament", a explicat Diaconu. El a reiterat că PRU îl aşteaptă pe Victor Ponta pentru a avea "un succes răsunător". "Eu cred că orice om politic sănătos la cap şi-l doreşte pe Victor Ponta în partidul său şi în fruntea partidului său şi cred că nu poate să îi pună termene lui Victor Ponta", a susţinut Diaconu, întrebat cât timp îl mai aşteaptă pe Ponta să intre în partid.

Bogdan Diaconu a susţinut că PRU va obţine un scor de 5% la alegerile parlamentare şi fără Victor Ponta, dar împreună cu acesta scorul ar fi de 15%. Potrivit lui Diaconu, senatorul Daniel Savu va fi responsabil de activitatea PRU din Senat, iar activitatea formaţiunii din Camera Deputaţilor a fi coordonată de el, secondat de Ion Eparu, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.