Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRU mai transferă un deputat: Oamenii 'domnului Dan' trec la Vlad Țepeș

pru

Continuă campania de racolări a Partidului România Unită. Al 13-lea parlamentar transferat în ultimele zile vine din zona fostului PPDD. Deputatul Daniel Oajdea a trecut oficial la PRU.

„Bine ai venit, Daniel! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (Iași) Daniel Oajdea s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici...îl așteptăm pe VP!”, scrie deputatul Bogdan Diaconu, președintele PRU, pe Facebook.

Oajdea a fost deputat PDL în perioada 2008-2012. În 2012 a intrat în parlament din partea PPDD. Ulterior, a trecut la PND. Este al doilea fost PPDD-ist care trece la PRU, după Răzvan Tănase.

În ultima săptămână, deputatul Bogdan Diaconu, președintele PRU, a anunțat că formațiunea pe care o conduce a transferat mai mulți parlamentari de la PSD, PMP și PNL: Sebastian Ghiță, Sorin Teju, Daniel Savu, Mihai Sturzu, Cristian Rizea, Ion Eparu, Constantin Popa, Dorin Petrea, Răzvan Tănase, Camelia Khraibani, Mario Caloianu, Marius Manolache. Lor li s-a adăugat și Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta. Diaconu a lansat o invitație și pentru fostul premier, dar acesta susține că rămâne membru PSD.

Vezi și: Campania de racolări a PRU se vede deja în sondaje (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.