Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a câștigat alegerile pentru Primăria Fildu de Jos

psd sigla

Candidatul social-democraţilor, Nicolae Albert, a câştigat, la o diferenţă mică de voturi, alegerile desfăşurate duminică pentru postul de primar al comunei Fildu de Jos, acesta impunându-se în faţa principalului contracandidat, Daniel Răcăşan, de la PNL, cu puţin peste 20 de voturi. 

Potrivit procesului verbal privind centralizarea voturilor, constatarea rezultatului alegerilor şi atribuirea mandatului de primar la alegerile locale din 11 iunie, de la circumscripţia electorală Fildu de Jos, la vot s-au prezentat 866 de alegători, dintr-un total de 1.114 prevăzuţi în liste, numărul total al voturilor valabil exprimate fiind de 858, iar opt voturi au fost nule.

SURSE - Liviu Dragnea bate cu pumnul în masă: ce conține analiza liderului PSD


Candidatul PSD, Nicolae Albert, a obţinut 322 voturi, acesta fiind urmat de candidatul PNL, Daniel Răcăşan, cu 301 voturi, Viorel Antal (PMP) - 199 voturi şi Ioan Bălaş (ALDE) - 36 voturi. 

"Din punctul nostru de vedere, nu putem spune că am câştigat primăria, ci mai degrabă că am păstrat-o, în condiţiile în care şi fostul edil era tot social democrat", a declarat luni, pentru AGERPRES, Sergiu Panie, secretar general PSD Sălaj. 

În comuna Fildu de Jos s-au organizat alegeri pentru funcţia de primar, rămasă vacantă după ce fostul edil-şef Ioan Mangău (PSD) a decedat în octombrie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.