Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză 4 preoţi că ar fi făcut campanie pentru ACL

PSD

Conducerea filialei judetene PSD Hunedoara a acuzat, joi, ACL ca s-ar fi folosit de unii preoti din judet pentru a desfasura o campanie electorala în sprijinul candidatului Klaus Iohannis, presedintele organizatiei PSD Hunedoara, deputatul Laurentiu Nistor, refuzând însa sa precizeze care au fost localitatile în care slujitorii bisericii s-au implicat în politica.

'Au fost patru asemenea preoti pe care i-am depistat în judetul Hunedoara, care au umblat din casa în casa si chiar unde avem un primar foarte bun au câstigat ei (ACL, n.r.) cu 50,9%. (...) O sa vina primarii si o sa va spuna. Eu nu vreau sa bag vrajba între primari, preot si cetatean sau între cetatean si preot', a declarat presedintele PSD Hunedoara.
Conducerea filialei judetene Hunedoara a Partidului Social Democrat (PSD) va analiza saptamâna viitoare rezultatele obtinute de fiecare organizatie locala în parte la alegerile prezidentiale, apreciind ca scorul electoral a fost sub asteptari cu cinci procente. Rezultatele din alegerile prezidentiale vor fi discutate în cadrul unei sedinte a Biroului Executiv al organizatiei, în conditiile în care social-democratii au câstigat ambele tururi de scrutin.
'În judet ne puteam astepta (ca scorul electoral, n.r.) sa fie cu vreo 5-6 procente mai mare, de la 56% în sus. N-a fost sa fie asa, electoratul a hotarât sa fie mai putin. Noi si pentru asta suntem multumiti, mai ales ca suntem singurul judet din Transilvania care am câstigat alegerile', a punctat liderul PSD Hunedoara.
Deputatul Laurentiu Nistor a mai spus ca PSD si-a propus si a derulat o campanie electorala fara jigniri, acuzând, în schimb, ACL ca ar fi folosit diverse metode pentru influentarea votului electoratului, între care si scrisori semnate în fals de anumiti lideri politici cunoscuti. Parlamentarul a remarcat si numarul mare al persoanelor care au votat pe listele speciale, acesta fiind de 20.685 de alegatori, grupati în zonele Deva, Hunedoara, Ilia si Geoagiu.
Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câstigat alegerile prezidentiale în judetul Hunedoara, el obtinând un scor de 50,37%. Prezenta la vot a fost de 62,43%.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.