Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză tehnocrații de violențele de la marșul unioniștilor: Guvernul vrea să controleze strada

strike lovitura

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu are o teorie proprie despre evenimentele de sâmbătă din Capitală din timpul marșului pentru unirea Basarabiei cu România. Prezent la un post de televiziune, Codrin Ștefănescu a susținut că acțiunea jandarmilor împotriva „unionistilor”, care au protestat sâmbătă în București, reprezintă de fapt un „semnal de forță” al Guvernului Cioloș prin care ar anunța că nu intenționează să plece de la Palatul Victoria.

Tranzacția ANULUI pe piața de media, care ar putea afecta PRO TV

Am fost acolo și am văzut cu ochii mei: oamenii cu steaguri tricolore, care manifestau pentru Unire, au fost blocați de jandarmi, erau împinși către țarcuri, să nu se poată întoarce pe Calea Victoriei. I-au bătut fără milă, s-a acționat în forță. Nu a fost întâmplător, nu e o greșeală.
Reacția a fost cu atât mai stridentă cu cât penelistii nu au reușit să adune oameni la mitingul pro-Ciolos, au trebuit să amâne manifestarea. Ca urmare, s-a acționat la ordin, ca să se transmită un mesaj în toată țara. Guvernul vrea să controleze stradă. Dacă sunt tineri frumoși care ies pentru a ataca Opoziția, îi lasă, ei au voie. Dacă sunt proteste, fie sindicale, fie politice, anti-Putere, îi bate de le sar capacele și le da amenzi uriașe. Mesajul e limpede: gata cu democrația! Poliția va fi militarizată, jandarmii au ordin să tragă, dacă este cazul, pentru a-i apăra pe tehnocrați.
E un semnal de forță: vom nesocoti votul popular, vom bate, vom aresta, dar nu plecăm din Palatul Victoria. S-au folosit de stradă pentru a ajunge la putere, acum vor să o controleze total”, a declarat liderul PSD, potrivit B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.