Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD amenință Guvernul cu încă două moţiuni simple

guvern-ciolos-parlament

Textul moţiunii simple a PSD pe tema sănătăţii va fi prezentat probabil în Biroul Permanent de marţi al partidului, declară  deputatul Florin Iordache. El anunţă că formaţiunea sa mai pregăteşte două moţiuni simple.

"Este un colectiv coordonat de fostul ministru Nicolae Bănicioiu, care lucrează la această moţiune. Probabil că în Biroul Permanent de mâine va fi prezentat textul acestei moţiuni (...). S-au constatat în ultima vreme mai multe bâlbâieli la nivelul Ministerului Sănătăţii, discutând nu numai de criza bebeluşilor din Argeş. Ar trebui în acest moment o evaluare a capacităţii spitalelor, pentru că ministerul nu spune din ce cauză şi ce ar trebui să facă, pentru că până la urmă asta este o întrebare firească pe care şi-o pun cetăţenii: domnule, este o situaţie de criză, dar ce trebuie să facem să nu se mai repete această criză? De asemenea, noi considerăm că ar trebui o campanie naţională de informare a populaţiei pe grupe de vârstă, asupra pericolelor, asupra riscurilor în cazul bolilor specifice. Deci din punctul nostru de vedere, sănătatea nu este o joacă, este o prioritate naţională", a declarat, la RFI, Florin Iordache.

Întrebat dacă PSD pregăteşte şi o moţiune de cenzură, deputatul a răspuns: "Discutăm punctual de nişte moţiuni simple, pentru că e vizat nu numai ministrul Sănătăţii. Din ce am constatat noi, la Ministerul Fondurilor Europene sunt probleme, pentru că iată, nu ştim în acest moment modul în care vor fi accesate, modul în care vor apărea acele caiete, pentru ca populaţia să ştie modul în care se vor derula fondurile europene. De asemenea, constatăm că sunt probleme la Ministerul Mediului. ONG-urile, asociaţiile profesionale au ieşit vizavi de taxa de mediu (...). Moţiunea de cenzură e o chestiune mult mai serioasă, aceea vizează Cabinetul, dar în acest moment nu discutăm de o moţiune de cenzură".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.