Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cedează lupta la Sectorul 1

Laura Chiriac

Mari probleme în PSD. Social-democrații ar vrea un scor foarte bun la București și pentru asta sunt de acord (cel puțin o parte) să cedeze o parte din candidaturi către oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu și probabil pentru cei ai lui Gabriel Oprea.

În acest sens social-democrații ar fi la un pas să cedeze fără luptă Sectorul 1 al Capitalei în favoarea oamenilor lui Tăriceanu și Constantin.

Laura Chiriac, purtătorul de cuvânt al ALDE (fost jurnalist Romania TV) se află în cărţi pentru a fi desemnată drept candidat din partea tandemului PSD-ALDE la Primăria Sectorului 1, după ce anterior chiar anunța în cadrul unei emisiuni televizate că vizează Primăria Sectorului 6.

Citește și: Mihai Gâdea trăiește pe picior mare

Afirmaţia a fost făcută, luni după-amiază, de către deputatul Daniel Tudorache, preşedintele PSD Sector 1 care nu s-a declarat foarte incântat de impunerea unui candidat de la centru cae nu este nici macar membru PSD.

„Da. Au fost discuţii pe tema asta. Dacă mergem împreună, da. Dacă mergem şi se face alianţă PSD+ALDE şi ea va fi desemnată în calitate de candidat, clar ea va fi. Ce să fac? Dacă va fi decizia partidului, o voi respecta”, a declarat Dan Tudorache potrivit psnews.ro

Citește și: O româncă a fost ucisă de Statul Islamic: Era stewardesă, urma să se căsătorească

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.