Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD declanșează 'marea epurare' în sistem

portalsm.ro
sah

Exista „indicii rezonabile” ca, de la Ministerul de Interne la SPP si de la STS la DGIA, urmeaza o „mare epurare” asa cum nu a mai fost de pe vreme „executiilor in masa” din urma cu aproape zece ani, atunci cand dreapta portocalie a schimbat total liniile in sistem, scrie Catalin Tache, in ziarul National.

Inca de la anuntul privind rezultatele provizorii de la alegerile parlamentare, se scoteau din sertare cererile de pensie care fusesera pastrate acolo, in ultimele luni, de cateva sute bune de chestori, generali si alti ofiteri superiori din sistem.

REPLICA PNL la dezvăluirile lui Tăriceanu

Ce-i drept, unii dintre acestia au recunoscut franc, inca de la inceput, ca mai trag de timp prin sistem doar ca sa reuseasca sa indeplineasca niste conditii mai bune de pensionare, pentru a se alege in plus cu sume suplimentare frumusele. Sunt insa si alti conducatori de structuri care au incercat sa joace totul pe cartea tehnocrata si care, acum, in plina degringolada a PNL-ului, sa se vaite deja ca pleaca singuri, cat mai pot, pentru a nu fi zdrobiti de tavalugul „marii epurari” care va fi declansata de catre pesedistii dornici de razbunare in sistem.

Iohannis a PROMULGAT o lege mult așteptată

Iar aparitia zvonului ca marii castigatori ai alegerilor nu vor mai face eroarea sa nu umble la organigrama sistemului, lucru care i-a costat Puterea cu ceva vreme in urma, a facut sa apara primele brese in strategia „retragerii ordonate” pe care se bazau unii lideri „nemuritori” din sistem. Care stabilisera ca in cazul in care pierd partida politica, sa plece toti odata, impreuna cu oamenii lor. Numai ca, printre acestia s-a ivit teama ca nu vor mai avea timp de asemenea „mofturi”, riscand sa se trezeasca peste noapte cu niscai dosare penale daca nu parasesc de urgenta sistemul. Mai ales daca sunt suspectati de simpatii peneliste sau, mai ales, tehnocrate. Asa ca multi dintre sefi deja au dat mesaje disperate in noapte ca, gata, ies la pensie, fara a-si mai anunta protectorii de aceasta „dezertare in masa”. Si, poate ca nu degeaba se spune ca fuga o fi ea rusinoasa, dar cel putin este sanatoasa, intrucat, intr-adevar, exista „indicii rezonabile” ca, de la Ministerul de Interne la SPP si de la STS la DGIA urmeaza o „mare epurare””, scrie jurnalistul Catalin Tache, in ziarul National.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.