Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD dejoacă planul lui Klaus Iohannis: Șah la președinte

iohannis dragnea machiavelli.ro

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia șefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, după o dispută legată de românul răpit în Burkina Faso. Zvonurile au fost alimentate și de liderii politici, iar PSD dejoacă planul de la Cotroceni. Liviu Dragnea anunță că nu va fi de acord cu o demitere a lui MRU și a vorbit și despre relația pe care o are cu șeful statului. ”Nu ies cu el la cafea pentru că nu beau cafea!”, a glumit liderul PSD la Antena 3.

”Noi avem majoritate și la Senat și la Cameră, mai ales cu noile veniri. Noi vrem să asigurăm stabilitate pentru România.

Citește și: DEZVĂLUIRI din intimitatea Simonei Halep

"Dacă preşedintele României o să-i ceară demisia unui şef de serviciu, SIE să spunem, cu motive serioase, care ţin de funcţionarea instituţiei respective, nu ne opunem. Ne vom opune dacă i se cere demisia pur şi simplu, indiferent că i-o cere preşedintele Iohannis sau altcineva, pentru că am votat împotriva lui MRU (Mihai Răzvan Ungureanu - n.r.) ca director al SIE. Dar acum vorbim de stabilitatea unui serviciu secret, care este conectat cu o reţea de servicii secrete ale partenerilor noştri strategici şi pentru ţară e importantă stabilitatea şi pentru conexiunea lor. Dar, dacă preşedintele, vreodată, pentru că discutăm de o informaţie pe surse, o să-i ceară demisia lui Răzvan Ungureanu sau a altuia, cu motive întemeiate, nu ne vom opune, dacă motivele vor fi serioase", a afirmat Dragnea la Antena 3. 

Întrebat cum comentează informaţiile apărute pe surse conform cărora liderul UNPR, Valeriu Steriu, ar putea fi viitorul şef al SIE, motiv pentru care negociază cu PNL, Dragnea a spus: "Şi pentru un post de director la SIE să încerci să răstorni atâtea lucruri, să duci aproape spre final un partid?"

Citește și: Cum îl lăuda academicianul Solomon Marcus pe Marius Bostan, ministrul care i-a numit imbecili pe profesori


El a adăugat că Steriu nu l-a informat despre o astfel de intenţie.

La orice inițiativă a președintelui având bunăstarea românilor drept subiect, vom fi total deschiși. Faptul că președintele a acceptat propunerea de a avea un proiect de țară e foarte bine. Noi mereu am spus asta.

Mie îmi trece supărarea foarte repede, eu nu pot să urăsc. Relația mea cu Iohannis nu e cea dintre două persoane fizice. Nu m-aș duce la cafea cu președintele pentru că eu nu beau cafea.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Citește și: Un ministru mincinos: Bostan, prins cu minciuna! DOVADA AUDIO că l-a mințit pe Cioloș, dar și pe români

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.