Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face scut în jurul baronului de Ialomiţa. Atac la DNA

silvian_ciuperca

Șeful CJ Ialomița, Silvian Ciupercă, este acuzat de corupție. DNA il suspecteaza de trafic de influenta dupa perchezitiile de la CJ Ialomita. Acesta ar fi atribuit un teren prin licitaţie firmei clasate pe locul al doilea, prejudiciind astfel bugetul Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Organizaţia judeţeană PSD Ialomiţa sare în apărarea lui Silvian Ciupercă şi atacă virulent DNA.

"Biroul Permanent Judeţean al Partidului Social Democrat Ialomiţa îşi manifestă nemulţumirea şi revolta cu privire la spectacolul mediatic premeditat, nejustificat, cu pură conotaţie politică pus în scenă în judeţul Ialomiţa în data de 29 octombrie 2014, în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, de către cei care au executat un mandat de percheziţie emis de Tribunalul Bucureşti.

În această dată, ofiţeri din cadrul D.N.A. împreună cu numeroase forţe ale jandarmeriei au efectuat percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţa şi la alte locaţii din judeţul Ialomiţa într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

Respectăm independenţa justiţiei şi necesitatea ca aceasta să se înfăptuiască indiferent de persoanele vizate!

Considerăm că maniera prin care s-au transmis primele informaţii despre această acţiune este inacceptabilă şi afectează dreptul constituţional al oricărei persoane la propria imagine. Apreciem că prin prezenţa unui întreg batalion de mascaţi, veniţi să ridice nişte documente, s-a creat panică printre funcţionarii din Consiliul Judeţean cu consecinţe negative asupra activităţii acestora. Dezaprobăm acţiunea care a manifestat o tendinţă politică rău-voitoare, menită să compromită grav imaginea publică a liderului politic ialomiţean Silvian Ciupercă, Presedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa şi al PSD Ialomiţa, om care în 20 de ani de politică judeţeană la vârf nu a fost implicat niciodată în scandaluri publice de corupţie, care nu are afaceri şi trăieşte exclusiv din salariul de bugetar, fapt relevat şi de declaraţia de avere a domniei sale.

Cât de ciudată şi aberantă este estimarea unui presupus prejudiciu adus bugetului judeţului Ialomiţa , faţă de realitatea din contractul de concesiune a terenului de aproximativ 500 de ha, care obligă concesionarul la plata a peste 1650 de lei / ha/ an, preţ aproape dublu faţă de cele practicate în zonă.

Când realitatea este deformată însă, îşi face loc intoxicarea publicului şi manipularea acestuia din anumite interese.

Plasarea acestor descinderi cu câteva zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale nu este una întâmplătoare, ci este de natură a încerca compromiterea publică a preşedintelui PSD Ialomiţa şi timorarea aleşilor locali PSD în speranţa diminuării rezultatelor electorale în Ialomiţa ale candidatului PSD – Preşedintele Victor Ponta!", se arată într-un comunicat semnat de Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei Judeţene PSD Ialomiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.