Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi cere Alinei Gorghiu să dea explicații și o acuză de minciună

psd1

"Săptămâna trecută, Alina Gorghiu, copreședintă a PNL, a negat implicarea sa în casa de avocatură Gorghiu, Pop și Asociații în perioada în care a fost consilieră a președintelui AVAS Teodor Atanasiu, colegul său de partid. Cu toate acestea, în toate CV-urile Alinei Gorghiu aceasta a scris că s-a retras abia în anul 2012 din societatea respectivă.", susține purtătorul de cuvânt al PSD într-un comunicat remis stiripesurse.ro

"Mai mult, azi au apărut în presă noi dezvăluiri despre contracte de reprezentare juridică pe care AVAS le-a încheiat cu casa de avocatură Gorghiu, Pop și Asociații în perioada în care aceasta activa în cadrul instituției!

Alina Gorghiu este datoare cu o explicație, în care să spună cum este posibil ca o casă de avocatură în care era implicată să fi primit contracte în valoare de multe zeci de mii de euro de la o instituție publică în cadrul căreia activa.

De asemenea, doamna Gorghiu trebuie să explice de ce a mințit când a spus că a părăsit casa de avocatură care-i poartă numele în 2007, în timp ce din documente reiese că acest lucru s-a întâmplat în 2012.", mai spune senatorul Gabriela Firea în același comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.