Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toată filiala de tineret UNPR ar fi plecat la PSD. REACȚIA UNPR: 3 oameni cu probleme de imagine

psd unpr

PSD îi dă lovitura de grație lui Traian Băsescu după ce PMP a fuzionat cu UNPR. Organizația de tineret a UNPR a decis să se alăture Tineretului Social Democrat, unul dintre principalele motive fiind și acela că modul de lucru al UNPR este în momentul de față "anunțul la televizor", a anunțat, marți, președintele organizației de tineret a UNPR, Cezar Stancu.

In REPLICĂ surse din UNPR susțin însă pentru STIRIPESURSE.RO că ar fi vorba strict de 3 oameni care au dorit funcții care nu le-au fost date - respectiv de consilier general și de deputat. ”Sunt oameni pe care chiar PSD a refuzat să fie pe listele pentru locale pentru imaginea publică proastă pe care o au. Oricine dă o căutare pe google iși dă seama despre ce vorbim”, susține același reponsabil UNPR.

"Astăzi, Tineretul Progresist pe care îl reprezint din funcția de președinte alege și decide să se alăture Tineretului Social Democrat și PSD. Este un moment delicat și de viitor în spectrul și în planul politic pe care un tânăr îl alege să-l urmeze în România", a precizat Stancu la o conferință de presă comună cu președintele TSD, Gabriel Petrea.

Citește și: Una dintre adversarele Simonei Halep a pozat goală pentru o celebră revistă / FOTO HOT

El a adăugat că îi "poartă un deosebit respect președintelui UNPR, lângă care a fost încă de la început, însă a observat că modul de lucru al UNPR, în momentul de față, este "anunțul la televizor".

"Din păcate, și asta este o mare supărare a noastră, despre fuziunea cu PMP am aflat de la televizor.

Citește și: DEPRAVARE totală! Doi tineri fac sex, în văzul tuturor, la Electric Castel: Femeia a leșinat și a venit SMURD-ul / VIDEO

A fost o mare supărare, pentru că noi, în UNPR, am muncit foarte mult și am avut încredere în niște lideri care, din păcate, acum nu au mai fost în UNPR. S-au schimbat echipele și am dat aceeași încredere și noii echipe, însă am avut o mare supărare în momentul în care am văzut fuziunea cu PMP la televizor", a precizat Stancu. Potrivit acestuia, sunt câteva mii de tineri care și-au anunțat trecerea la TSD.

"Din start, organizația noastră, una dintre cele mai puternice organizații pe care o aveam este aici, la București, care însumează minimum 1.000 de membri — tineri, studenți și elevi — și organizațiile din țară, care ajung la peste 2.000-3.000 de tineri, o să ni se alăture", a spus Stancu.

Citește și: Cum a reacționat o femeie după ce a aflat că mama sa a avut o relație cu soțul său

Acesta a mai spus că și "o bună parte" dintre consilierii locali tineri vor să-l urmeze, "chiar dacă acest lucru poate însemna la un moment dat retragerea din Consiliul Local. La rândul său, președintele TSD, Gabriel Petrea, a menționat că toții membrii de la tineretul UNPR vor avea același statut ca orice membru de la TSD, aceleași drepturi și obligații și vor participa la aceeași competiție internă de la TSD.

Citește și: LEȘIN în masă în New York: Zeci de persoane au picat, instant, pe stradă / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.