Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îl critică pe ministrul Justiției, după ce Kovesi a anunțat că nu i s-a cerut demisia

PSD2

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat luni, după întâlnirea cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că nu i s-a cerut demisia şi că nu intenţionează să îşi dea demisia. Înainte de vizita lui Kovesi la Toader, acesta a avut o întâlnire, la minister, cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm.

PSD, prin vocea senatorului Șerban Nicolae, a anunțat, la Antena 3, că vizita lui Klemm nu a fost o coincidență. Șerban îl critică și pe Tudorel Toader pentru că a transformat în spectacol analiza șefilor celor două Parchete, tot anunțând timpul rămas până la terminarea evaluărilor.

”Nu cred în asemenea coincidențe, ca Laura Codruța Kovesi să ajungă la ministrul Justiției după ce Hans Klemm a fost acolo. Cred că doamna Kovesi trebuie să dea socoteală în fața opiniei publice. Eu cred că Hans Klemm s-a dus acolo ca să-și dea cu părerea despre situația lui Kovesi. Tudore Toader nu trebuia să anunțe mereu câte zile mai sunt până la finalizarea evaluării. E o zonă de spectacol ce face, decât de ce trebuie.”, a spus Șerban Nicolae, șeful senatorilor PSD, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.