Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Iohannis nu are voie sa puna sub semnul intrebarii semnalele de la Cotroceni

dan sova

PSD il ataca pe Klaus Iohannis si ii reproseaza ca nu este deloc tipul politicianului serios pe care vrea sa il prezinte pe afisele sale electorale. Dan Sova, purtatorul de cuvant PSD il acuza pe acesta ca preia orice tema si orice atac la Victor Ponta lansat de presedintele Traian Basescu fara sa le puna macar sub semnul intrebarii.

"Toate diversiunile aruncate pe piata in aceste zile tradeaza o disperare fara precedent a contracandidatilor lui Victor Ponta la aceste alegeri prezidentiale. Sunt cu un ochi pe sondajele care nu arata deloc bine pentru ei, un ochi pe ce minciuni si intoxicari sa mai arunce catre presa. Coordonati de maestrul lor papusar, de Traian Basescu, stapanul petardelor de la Cotroceni, observam lansarea in spatiul public a nenumarate intoxicari care au unicul scop de a-l lega pe Victor Ponta de teme implantate pe agenda publica de catre presedinte.

Or, domnul Iohannis, cel care de pe afisele domniei sale se lauda ca tace, face in realitate - la televizor si mitinguri electorale - exact ceea ce ii indica Traian Basescu sa faca. Preia si rostogoleste o cantitate uriasa de mizerii deversate in spatiul public de Traian Basescu. Dl. Klaus Iohannis nu functioneaza in logica de candidat serios in care pozeaza pe stalpi, cea care impune oricarui roman normal sa lucreze cu prezumtia de minciuna si interes electoral atunci cand interpreteaza declaratiile lui Traian Basescu.

De fapt, domnul Iohannis nu are voie sa puna sub semnul intrebarii vreunul dintre semnalele transmise de la Cotroceni. Interesul electoral al lui Traian Basescu este acelasi cu cel al lui Klaus Iohannis, anume un om slab la Cotroceni, care sa permita Regimului patronat de Traian Basescu sa supravietuiasca si dupa decembrie 2014. Tocmai de aceea, strategia comuna Iohannis-Basescu are un singur scop: lupta, cu orice mijloace si arme, impotriva lui Victor Ponta. Unul lanseaza petardele, celalalt le transporta in buzunar pana pe ecranul televizorului.

Problema domnului Iohannis este ca, din rolul de caraus al mizeriilor lansate de Traian Basescu, uita sa le mai vorbeasca romanilor de propriul lui program de presedinte. Are domnul Iohannis vreun proiect, vreun discurs autentic de presedinte? Da, este acelasi cu cel al lui Traian Basescu, anume toate tunurile pe Victor Ponta. Doar programului lui Iohannis este scris chiar de Iulian Chifu, consilierul prezidential.

Romanii s-au saturat de razboi intre politicieni, de conflicte sterile ale caror efecte sunt autodistructive pentru intreaga tara. Romanii vor un presedinte care sa ii uneasca pentru ca, odata uniti, cetatenii acestei tari impreuna cu presedintele lor vor fi cei care construiesc Romania puternica in Europa. Or, singura constructie asumata pana acum de Klaus Iohannis este o barca de salvare pentru Traian Basescu si toti oamenii sai", precizeaza Dan SOva intr-un comunicat remis stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.