Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Liberalii l-au desemnat pe alesul dorit de Traian Băsescu

ro, PSD consideră că desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat al PNL în lupta pentru Cotroceni reprezintă, de fapt, împlinirea unei dorințe a lui Traian Băsescu.

”PNL a desemnat, astazi, alesul dorit de Traian Basescu: pe Klaus Iohannis. Problema lui Crin Antonescu este ca s-a lasat pacalit de cantecele de sirena de la Cotroceni si a rupt USL. Crin Antonescu a rupt USL si a sfarsit prin a nu mai fi dorit drept candidat chiar de PNL. A rupt USL pentru a fi domnia sa cert ca va fi sustinut de oamenii regimului Basescu pentru functia de presedinte. Iata ca fostul presedinte PNL a sfarsit prin a fi tradat chiar de Klaus Iohannis.

Noi nu uitam ca domnul Klaus Iohannis este omul din cauza caruia Crin Antonescu a tradat votul primit din partea romanilor in 2012. De asemenea, nu ne putem face ca nu vedem preluarea, cuvant cu cuvant din partea lui Klaus Iohannis, a multora dintre temele lansate de la Cotroceni de Traian Basescu. 

Iata ca domnul Antonescu a fost tradat chiar de oamenii care i-au soptit in ureche sa rupa cea mai importanta alianta politica de dupa 1989, cei care l-au indreptat spre alianta cu Regimul Basescu. Antonescu a fost mintit de Iohannis, de unii lideri PNL si PDL, primind la acel moment asigurari ca va ramane prezidentiabil. Cine tradeaza va fi tradat – asta este lectia pe care a invatat-o astazi domnul Antonescu. 

Lucrurile in zona PNL-PDL-Basescu sunt foarte clare: vom avea o candidatura construita pe minciuna si tradare. Romanii nu se pot astepta la nimic bun din acea candidatura. Este important, insa, ca apele se limpezesc, iar candidatura domnului Iohannis pare din ce in ce mai clar o lucrare a laboratoarelor de la Cotroceni.”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.