Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, miting DE AMPLOARE după punerea sub acuzare a lui Dragnea. Cel mai vocal lider, dezvăluiri despre planurile social-democraţilor

miting PSD

Unul dintre cei mai vocali lideri ai PSD scoate la iveală planurile social-democraţilor după ce DNA l-a pus sub acuzare pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea. secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, susţine că nu este nevoie de un vot de susţinere pentru Dragnea, pentru că întreg partidul este solidar cu acesta. Mai mult, Ştefănescu a făcut dezvăluiri şi despre intenţia social-democraţilor de a organiza un miting de amploare.

Citeşte şi: Tudose dă ASIGURĂRI în scandalul transferului de contribuţii. Mesajul IMPORTANT transmis angajaţilor de la multinaţionale

"Toată lumea ştie că suntem solidari cu Liviu Dragnea şi suntem uniţi. Când ştim că există un plan stalinist al statului paralel şi vine fostul adjunct al lui Coldea la comisia SRI şi ne vorbeşte despre asta... (...) Un vot de susţinere şi încredere pentru preşedintele partidului e deja dat, aşa cum organizaţiile din teritoriu au transmis deja un vot de încredere pentru conducerea centrală.  E o greşeală din partea celor care cred că dau o lovitură partidului. Au mai încercat şi a fost un eşec.", a declarat Codrin Ştefănescu într-o intervenţie telefonică la România TV.

Cât despre un miting de amploare al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu spune că acţiunea va avea alt obiectiv şi nu va fi organizată în special pentru susţinerea Guvernului.

"Nu neapărat pentru susţinerea Guvernului. Noi vrem un miting de amploare în Bucureşti şi alte oraşe pentru a susţine câteva idei: că în România nu trebuie să mai existe abuzuri, că nu mai trebuie să permitem unui stat paralel să conducă şi să decidă în această ţară, de multe ori în afara intereselor României. Apar declaraţii, filme, înregistrări ale procurorilor, despre lucruri îngrozitoare încât nu putem rămâne imuni.În sensul ăsta vrem un miting.", a conchis Ştefănescu.

Citeşte şi: Comisia Europeană a DECRETAT: România NU SCAPĂ de MCV. Când va fi publicat următorul raport .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.