Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu va avea pe liste candidaţi-surpriză sau din afara partidului

florin iordache

PSD nu va avea candidaţi-surpriză sau din afara partidului pe listele pentru alegerile parlamentare, iar Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii se va reuni, săptămâna viitoare, pentru a aproba respectivele liste, a declarat social-democratul Florin Iordache, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Noi vom avea săptămâna viitoare un Comitet Executiv. Listele se vor aproba în acest Comitet Executiv săptămâna viitoare. Nu avem candidaţi-surpriză sau candidaţi care vin din afara partidului. Pentru că s-a vehiculat la un moment dat...(...) La PSD nu vor fi surprize pentru că, o să vedeţi, ăsta era şi semnalul, vom veni cu nişte oameni credibili", a spus Florin Iordache, marţi, la Realitatea Tv.

Iordache a mai afirmat că Victor Ponta va candida pe listele PSD, pe prima poziţie, la Gorj. "Ce dacă are dosar? Nu are o hotărâre definitivă care să interzică. Noi, la partid, nu putem interzice mai mult decât interzice Constituţia", a adăugat Iordache.

Întrebat în legătură cu informaţiile vehiculate, potrivit cărora preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi apelat la consilieri din Israel pentru campania electorală, Iordache a spus că acest lucru este exclus.

"Eu sunt zilnic la partid. Zilnic m-am întâlnit cu preşedintele Liviu Dragnea. Nu am văzut nicio altă persoană sau un consilier străin. (...) Nu am avea nevoie de consilieri străini pentru că, în acest moment, avem destui români şi destui oameni în partid care cunosc realităţile româneşti pentru campanie. S-a văzut de fiecare dată când am apelat la consultanţi străini că rezultatele nu au fost foarte bune. Ce cred că merge în Israel, nu merge în România sau ce merge la Londra, cu siguranţă este cu totul altceva în Bucureşti. Deci, exclus consilieri străini", a mai afirmat Iordache, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.