Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Prahova alaturi de tandemul Dragnea-Ghita. Cand au inceput luptele in partid

Senatorul PSD de Prahova si responsabil de organizarea campaniei electorale in judet, Daniel Savu a declarat miercuri ca organizatia PSD Prahova a hotarat deja sustinerea tandemului Dragnea-Ghita la sefia partidului. El a dezvaluit ca aceste discutii au loc de mult timp in partid, de cand si-a anuntat Victor Ponta candidatura, iar tandemul Dragnea-Ghita nu pare sa ii fi surprins pe social-democrati.

"Inca de cand si-a anuntat candidatura Victor Ponta, ne preocupa viitorul partidului dupa ce acesta va deveni presedintele Romaniei asa cum ne dorim. Pana acum am dorit sa ramana in interiorul partidului optiunile noastre, dar pentru ca am vazut ca exista deja iesiri in acest sens pe spatiul public pot sa va confirm ca am hotarat la Prahova sa sustinem echipa Liviu Dragnea, Sebastian Ghita pentru ca trebuie sa mentinem directia de reforma inceputa in partid de Victor Ponta. Avem nevoie de oameni inovatori cu putere de munca care sa continue politica lui Victor Ponta", a spus Daniel Savu la Romania TV.

El a explicat ca in partid nu sunt scandaluri ci ca acest anunt care avea sa vina dupa alegeri a fost doar devansat pentru a da un mesaj de echilibru.

"Membrii PSD au nevoie de un mesaj de continuitate si echilibru, doresc o predictie care sa asigure acceasi politica de succes a partidului. Aceasta opinie e de larga acceptare in partid. Am fost deranjati ca exista tendinta sa se creada ca in PSD e scandal, e agitatie. Nu este asa, vroiam sa facema sta dupa alegeri dar am vrut sa transmitem un mesaj de echilibru membrilor de partid ca am gasit echipa ideala care sa continue politicile lui Victor Ponta", a mai spus Daniel Savu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.