Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD reacționează la AUTOSUSPENDAREA deputatului 'MITRALIERĂ'

radulescu

Decizia de autosuspendare din PSD a deputatului Cătălin Rădulescu îi aparţine şi va fi respectată, a declarat luni liderul deputaţilor social-democraţi, Florin Ciolacu.

"Azi nu s-a discutat. Anunţasem că discutăm la grup de domnul deputat Rădulescu. Nefiind prezent, mi s-a părut normal să nu discutăm. Azi dimineaţă a venit o solicitare la grup din partea dânsului pentru opt zile de concediu. (...) E decizia dânsului (autosuspendarea - n.r.), o respectăm. Nu e o decizie care mă priveşte pe mine ca lider de grup. Eu am luat act şi deci dânsul nu va mai participa la şedinţele de grup pe această perioadă de autosuspendare. Când îşi retrage autosuspendarea, presupun că o să vorbim", a afirmat Ciolacu, scrie agerpres.ro.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat luni că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public.

"Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului şi a preşedintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce ţin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credinţă şi faptul că interpretarea dată cuvintelor şi opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea şi activitatea politică. Rămân fidel principiilor, programului şi conducerii PSD", se arată în comunicat.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Deputatul susţine că declaraţiile sale au fost distorsionate, dar îşi cere scuze celor care s-au simţit lezaţi de ceea ce a apărut în spaţiul public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.