Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD reacționează la eliberarea lui Dan Voiculescu: 'S-a pus capăt unui abuz'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Voiculescu

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, susţine că prin eliberarea lui Dan Voiculescu "nu s-a făcut dreptate", ci s-a pus capăt "unei părţi dintr-un lung lanţ de abuzuri".

"Conform legilor în vigoare, Dan Voiculescu efectuase fracţia de 'pedeapsă' încă din noiembrie anul trecut. Ca atare, în niciun fel, azi NU s-a făcut 'dreptate'. Azi doar s-a pus capăt unei părţi dintr-un lung lanţ de abuzuri. Abuzuri pe care le recunoaşte în clar însuşi Băsescu Traian, atunci când spune: 'Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea care, cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea - mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau - am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam Codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii'", a scris marţi deputatul pe pagina de lui de Facebook.

Citește și: Reacție de milioane a fostului premier Grindeanu! Se justifică….

Potrivit lui Pleşoianu, toţi cei care au făcut sau fac parte din "sistem" sunt "bine-mersi în continuare".

”Camelia Bogdan, chiar și exclusă din magistratură, e bine-mersi. Nu există o lege a răspunderii magistraților care să o atingă. USL n-a fost în stare să dea o astfel de lege. PSD-ALDE n-o dă de 7 LUNI deja...

Citește și: Dragnea primește o lovitură de proporții din partea propriului partid! Grindeanu iese triumfător din luptă

Coldea, chiar și plecat – oficial – de la butoane, e bine-mersi. Îl vedem invitat de Hans Klemm cu ocazia Zilei Americii. Predă, de asemenea, „Etică” la Academia SRI-ului.

Kovesi, deși aflată sub asediul ADEVĂRULUI, care năvălește peste ea, e bine-mersi. Parlamentul și Guvernul nu sunt în stare să facă ceva concret pentru a o opri.

Livia Stanciu e și ea bine-mersi. Nu mai e „parrrtenerrra de nădejde a DNA” ca șefă a Înaltei Curți, e „parrrtenerrra de nădejde a DNA” ca judecător CCR.

Citește și: Președintele Iohannis, mesaj fără echivoc pentru echipa lui Dragnea! Ce le-a recomandat

Monica Macovei e, de asemenea, bine-mersi. E europarlamentar. Și coordonează în continuare, ca Papesă a lui Soros, activitatea a zeci de ONG-uri și de mercenari care își spun „jurnaliști”.

Băsescu Traian e bine-mersi la rândul său. Îi închide Lăzărică, marele Procuror General (anexa doamnei Kovesi) toate dosarele. Curg NUP-urile precum picurii de ploaie.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

...Realitatea dură e aceea că SISTEMUL E BINE-MERSI. Sistemul creat prin Băsescu Traian și desăvârșit prin Iohannis Klaus. Iar dacă cei care conduc PSD-ALDE mai au de gând să tărăgăneze măsurile ferme care se impun pentru a scoate România din tentaculele Noii Securități, atunci mie nu îmi mai rămâne decât să mă întorc spre cei care mi-au dat VOTUL lor pentru a intra în Parlamentul României. Pentru că, așa cum am mai spus-o, am un principiu care mă ghidează: LASĂ-I SĂ LUPTE ALĂTURI DE TINE PE CEI CARE TE-AU ALES SĂ LUPȚI PENTRU EI!

Dacă Parlamentul și Guvernul nu sunt instituții democratice capabile să stopeze ABUZURILE, atunci o vor face, prin GLASUL lor, OAMENII! Cred, cu tărie, că ar trebui SĂ ÎNCEPEM SĂ STRÂNGEM RÂNDURILE...", este de părere Liviu Pleşoianu.

Citește și: Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.