Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSRO dă o nouă lovitură! Ce senator i s-a alăturat

mircea-geoana

Partidul lui Mircea Geoană a dat pe final de campanie două lovituri importante în județul Neamț, condus  de ani buni de Gheorghe Ștefan “Pinalti” și oamenii săi. Condamnarea greului PDL în dosarul Microsoft și degringolada din PSD a dat ocazia PSRO, formațiunea înființată în urmă cu numai un să devină concurent veritabil al partidelor care au condus de 26 de ani destinele nemțenilor. Organizația locală a avut cea mai spectaculoasă evoluție, fiind și cea mai mai tânără din toată țara. A crescut repede, odată cu venirea Aureliei Simionică  de la PSD, candidatul PSRO la primăria Piatra Neamț care a preluat și frâiele partidului.

Vezi si: Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT despre Zoltan Teszari: Ce a făcut patronul RCS-RDS

În plus, după alianța forțată dintre PSD și UNPR, progresisții au pierdut în favoarea partidului lui Geoană unul dintre cei mai influenți lideri, nu numai la nivel local, dar și național, senatorul Liviu Bumbu.

Este aproape miraculos să vezi că se mai poate spera și visa că se mai poate face o formă modernă de politică în România. Dacă în câteva zile la Neamț aici am făcut o echipă atât de puternică, vă garantez că până la parlamentare vom face o figură și mai zdarvănă. Sunt convins că vom avea în anumite zone, începând cu Piatra-Neamț, Roman și în câteva comune în care avem candidați  cu siglă PSRO, cifre foarte bune pe 5 iunie. Avem aici o echipă condusă de o doamnă pe care o cunosc de mulți ani de zile, am fost în același partid ani de zile. Avem aici prietenii care depășesc culoare politică și ciclurile vieții. Sunt extrem de fericit să o am pe Aurelia conducând această organizație. Ma bucur că echipa noastră de senatori din parlament ce se întărește cu un om de calitate cum este cazul senatorului Bumbu. Am pornit un proiect care se numește 51% profesioniști în politică, deschizând ușa partidului și întinzând mainile noastre către cei ce nu au făcut politică alături de cei care au puțină experiență cum există cazul meu, a lui Dan Tătaru, a senatorului Liviu Bumbu, un bun prieten. Mă bucur enorm să îl văd alături de noi în echipa noastră. Alături de Aurelia, Camelia Duca(n.r. candidatul la primăria Roman) care nu a făcut politică până acum decât tangențial”, a spus Mircea Geoană la Neamț.

Liderii PSRO spun că mai presus de dorința de a câștiga primării, consilii județene, sau de a ajunge în guvernul României ceea ce îi animă în luptă este conștientizarea că România are nevoie de un nou model economic și social.

Mesajele pe care le-am transmis eu, dar și candidații noștri din județ au fost mesaje de susținere a PSRO ca ofertă de stânga, sigură, cinstită, sinceră, corectă și în aceeași idee ne dorim să continuăm și campania electorală pentru a avea cât mai mulți votanți. ”Votatul cu inima”, chemarea pe care am dat-o pe Piatra-Neamț, sperăm să producă efectele scontate”, a spus și Aurelia Simionică, președintele PSRO Neamț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.