Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Punctul de cotitură din viața lui Condrea: Afaceri cu videochat

revistablogurilor.ro
dan condrea

Dan Condrea a experimentat tot felul de afaceri de când s-a cuplat cu Uliana Ochinciuc, culminând, spun surse Libertatea, cu firme care aveau ca obiect servicii de videochat care nu erau înregistrate pe numnele lui, ci ale cumnatului moldovean. Astfel, cu sau fără voia lui, Condrea s-a trezit implicat într-o filieră basarabeană cu apetit pentru afaceri dintre cele mai dubioase.

Traian Băsescu, audiat într-un dosar de retrocedări

Mai exact, în urmă cu aproape doi ani, patronul Hexi Pharma și Uliana au înființat o firmă de comerț electronic într-un imobil din cartierul bucureștean Timpuri Noi. Martorii susțin că toată activitatea se desfășoară în două apartamente.

În luna ianurie 2015 se înființa pe numele lui Radu Ochinciuc, cumnatul patronului de la Hexi Med, firma Laraki Soft. Obiectul de activitate al firmei care era înregistrată într-un bloc cu opt etaje era: activități de servicii în tehnologia informației. Peste câteva luni, Uliana Ochinciuc devenea administratorul acestui srl.

Tolontan a IDENTIFICAT principalul responsabil în cazul Condrea

La adresa companiei martorii au povestit că însuși  Dan Condrea și soția sa basarabeancă, Uliana, au deschis firma respectivă. Dubios este că la rândul său, și Radu Ochinciuc este specializat în medicină și nu are nicio legătură cu IT-ul, obiectul de activitate al societății.

Ca o ironie, blocul firmei este situat în apropierea Fabricii Pionierul, acolo unde a avut loc incendiul din Clubul “Colectiv”, din 30 octombrie, în care și-au pierdut viața 64 de tineri. O parte din aceștia au murit în urma unor infecției intraspitalicești luate în saloanele unde dezinfectanții Hexi Pharma, companie unde Condrea și soția sa moldoveancă erau acționari, erau folosiți de personalul sanitar pentru a omorî bacteriile din spital.

Alt SERVICIU SECRET care a eșuat în fața Hexi Pharma! Președintele României, protejat 70%

„Da, în acest apartament venea și Dan Condrea. Nu știu acum dacă mai este al lui sau dacă era proprietatea lui”, ne-a relatat în urmă cu o săptămână unul dintre cei care l-au văzut pe-acolo pe Condrea. Bărbatul ne-a precizat că în apartamentul unde era firma de IT ar fi avut loc activități de videochat. “Am auzit că se făceau filmări acolo, videochat cum se spune. Asta am auzit și eu. Era ceva suspect acolo, oricum, dar nu știu ce”, ne-a spus același martor.

Există inclusiv sesizări la Secția 10 de Poliție cu privire la activitățile desfășurate în apartamentele lui Dan Condrea, însă acestea au rămas în coadă de pește, întocmai ca sesizările despre care SRI a menționat după mega-scandalul cu hexi Pharma.

Radu Ochinciuc, acționarul unic din Laraki Soft, nu ne-a răspuns la mesajele pe care i le-am trimis n ceea ce privește firma pe care o deține. Uliana Ochinciuc a fost ieri să identifice cadavrul lui Dan Condrea și nu a putut fi contactată. Aceasta a refuzat constant să comunice cu presa.

Cât despre activitatea propriu-zisă a firmei familiei din Basarabia a lui Condrea, Laraki Soft srl nu a depus niciodată un bilanț financiar la Ministerul de Finanțe. Obiectul de activitate, servicii în tehnologia informației, este unul general în care intră și firmele care desășoară afaceri cu videochatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.