Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin s-a întâlnit cu Rex Tillerson, prin intermediul căruia i-a trimis un mesaj clar lui Trump

Vox
putin si rex

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a profitat de întâlnirea cu secretarul de stat american Rex Tillerson, aflat miercuri într-o vizită la Moscova, pentru a-şi expune punctul de vedere asupra motivelor pentru care relaţiile dintre Rusia şi SUA au ajuns la un nivel atât de jos, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters, potrivit agerpres.

Într-o conferinţă de presă, Dmitri Peskov a declarat că tonul întâlnirii a fost "destul de constructiv". Speranţa Moscovei este ca mesajul lui Vladimir Putin să-i fie transmis preşedintelui SUA, Donald Trump.

Jurnalist condamnat la moarte pentru SPIONAJ

"Preşedintele Putin a făcut o analiză şi şi-a expus viziunea asupra aspectelor care au precedat criza observată acum în relaţiile bilaterale", a indicat Peskov, citat de TASS. "Aceasta clarifică ce anume în perioada de câţiva ani de până acum - din punctul nostru de vedere - ne-a adus în acest impas" de ambele părţi, a adăugat el.

content-image

Peskov a mai spus că în cadrul acestei reuniuni s-a convenit de principiu ca liniile de comunicare să fie menţinute deschise între Moscova şi Washington.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a mai indicat că preşedintele Vladimir Putin i-a expus lui Tillerson punctul său de vedere asupra situaţiei din Siria şi modul în care aceasta ar putea evolua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.