Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Râdea cu Monica Macovei la fereastra lui Traian Băsescu, acum o atacă: M10 e magistrală de metrou?

Monica Macovei e dur atacată după ce și-a lansat noul partid, intitulat M10. Europarlamentarul e criticată de omul alături de care se bucura la fereastra lui Traian Băsescu în seara în care președintele a scăpat de suspendare.

Mihail Neamțu, președinte al partidului Noua Republică, spune că partidul lui Macovei are nume de magistrală de metrou.

Citește și: Acuzație BOMBĂ: Monica Macovei a ajuns europarlamentar cu banii negri ai lui Dorin Cocoș

"M10 are o titulatură narcisistă și anunță mai curând o magistrală de metrou, nu un proiect de țară. Cu toate acestea, M10 este o apariție necesară și binevenită pentru democrația românească. Monica Luisa Macovei a făcut multe lucruri bune, ca tehnocrat, pentru Justiția română. Ca lider de Partid nou-născut, acum, doamna Macovei trebuie să ne spună: de ce a candidat pe platforma PDL la europarlamentare 2014 și de ce acum 7-8 luni spunea, citez, că "PDL este singurul partid de Dreapta din România"? Azi nu mai e? De ce? Dacă vrea o formațiune fără traseiști, cum se explică aglomerația de foști pe scena M10 (cu recruți din PDL, PMP, FC, Noua Republică)?

Citește și: Monica Iacob Rizdi e transportată, de URGENȚĂ, la spital

Dacă doamna Macovei vrea o Dreaptă care susține valorile familiei, atunci cum justifică statutul de membru fondator al "Accept" și declarațiile pro-LGBT din Parlamentul European? Dacă doamna Macovei vrea ca Statul să scoată religia din școli, cum luptă dânsa cu etatismul? Sunt doar niște dileme pe care toți membrii M10 - oameni onorabili și plini de intenții bune, sunt sigur - le vor dori clarificate. Trecerea de la tehnocrat la om politic înseamnă și curajul de-a decide, eventual chiar de-a te lepăda de unele erori din trecut. Mult succes!", e opinia lui Mihail Neamțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.