Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, critici fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis / VIDEO

Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, la B1 TV, despre scăderea aprecierilor președintelui Iohannis. "Oamenii încep să îi dea unlike pe Facebook. Nu sunt de neluat în calcul aceste manifestații. Președintele a fost numit de Facebook. Situația în care s-a băgat e una josnică. Acest come back a lui Iohannis ca s-a dat cu Antenele e de o mârlănie monumentală. Klaus Iohannis face această mișcare nu întâmplătoare. E neamț. N-are prieteni, e extrem de important în viață să n-ai prieteni, deștepții înțeleg ce vreau să spun. Să te ferești de oamenii cu mulți prieteni. Fără sentimente, emoții, un om de tinichea, fără inimă, extrem de important, foarte cald, afectuos cu cei din jurul lui", sunt criticile fără precedent ale vedetei TV.

Citește și: BOMBĂ de la DNA: Procurorii cer REȚINEREA și ARESTAREA unei senatoare PNL

"La el nu merge cu grațierea, invitatul la cafea, haideți să ne facem campanie pe lângă el. Vorbea puțin, nici n-ascultă foarte mult, nu-l interesează. Traversa această perioadă a vieții lui cu un dezinteres evident. Pentru asta era de admirat", punctează realizatorul.

Citește și: Klaus Iohannis începe să piardă lupta pe Facebook: Potop de jigniri și retrageri de like-uri

Jurnalistul precizează că faptul că nu apărea în public pentru a-i trage de urechi pe alții i-au creat popularitatea șefului statului.

"El altfel e un om șters. Ce să îți placă la Iohannis? N-are carismă, fără prezență, în privirea aia ceva de om politic strălucitor. Faptul că era echilibrat, îl durea în spiț de securitatea, nu avea niciun sentiment față de nimeni. Pentru prima dată s-a dus în fața unui microfon și a spus o tâmpenie halucinantă", a spus Banciu.

Citește și: Băsescu, lovitură finală pentru Iohannis: ”Ați înțeles? E sluga zăpăciților, a sabotat statul”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.