Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, reacție incredibilă după moartea lui Corneliu Vadim Tudor / VIDEO

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Corneliu Vadim Tudor, comentând ultima poezie a politicianului, postată în urmă cu o săptămână pe pagina de Facebook.

Realizatorul a explicat că scriitorul a murit „după o suferință, un edem pulmonar. Se spune că în ultima vreme îl bântuiau și probleme financiare”.

Citește și: ȘOCANT Ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor: Hai, moarte, să bem o cafea...

„Dacă azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obține un scor din ce în ce mai bun. De 5 ori a încercat să devină președinte – 1996 -2014. În 2000 s-a calificat în finală. A fost europarlamentar din 2009 până în anul trecut. Pe CV apar tot felul de publicații care i-au întreținut cumva această goană după senzaționalul de mantie grea pentru că a ales un drum, pe care n-ar fi trebuit să apuce niciodată. Ce a facut in presă a fost maculatură. (…) N-a dat nici doi bani pe oameni. Au stat în jurul lui numai oameni care îi erau folositori, la fel ca în partid. Ce e mai jenant e atitudinea justiției. A fost un elefant într-o turmă de vrăbioare”.

Citește și: Motivul morții lui Corneliu Vadim Tudor

Banciu are totodată certitudinea că „o sa aflăm tot felul de dedesubturi, avere, maidanezi. Printre supărările savantului ar fi că nu și-ar mai putea plăti angajații. Or să apară ziarele pline de averile lui. Și Adrian Păunescu se văita că i-au tăiat din pensie. Cu siguranță nu trăia de pe o zi pe alta. Mă îndoiesc că nu mai avea nimic să pună pe masă. Ar fi plâns și de grija celor 50.000 de maidanezi pe care i-a omorât Oprescu”.

Citește și: Asta e ULTIMA postare a lui Corneliu Vadim Tudor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.