Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre, dezvăluiri din arest. Cum s-a înţeles cu Vanghelie

mazare

Radu Mazăre s-a prezentat joi dimineață la Curtea Supremă, la câteva ore după ce a ieşit din arest. Fostul primar al Constanţei afirmă că nu îl mai interesează politică și vrea doar să stea "pe mare" să se liniștească.

Fostul edil, coleg de celulă cu Marian Vanghelie, a spus că primarul suspendat al Sectorului 5 era foarte agitat și vorbea mult despre evenimentele politice.

"Într-o cameră de 12 metri pătrați, în mod normal stăteam șase, dar puteau fi și opt. Stăteam în cameră cu Vanghelie, care e foarte agitat, tot cu politica... I-am spus: 'Băi, lasă-mă în pace cu politica, nu mă mai interesează'. Nu e ușor să stai acolo și să reușești să supraviețuiești și să nu te degradezi", a spus Mazăre, care a mărturisit că pe parcursul lunilor de arest l-au încercat sentimente de nedreptate şi neputinţă.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanța să fie cercetat în continuare sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la firme pe care le-a sprijnit să obțină autorizații de construcție.

Aflat în arest preventiv din 2 aprilie, Radu Mazăre este acuzat că, în perioada 2006-2009, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.