Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre se ţine de promisiune. Ce face după aproape trei luni de arest

mazare

Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, declara zilele trecute, la ieşirea din arest, că îşi va petrece următoarea perioadă "pe mare". Aceste se ţine de promisiune şi, în ciuda vremii nefavorabile, poate fi văzut toată ziua practicând sporturi nautice.

Pe o vreme deloc prietnoasă, Mazăre s-a echipat şi a ieşit să facă mişcare. Iubitor de sporturi acvatice, fostul primar s-a avântat cu zmeul pe mare, lucru la care doar a visat cât timp a fost închis, potrivit România TV.

Arestul l-a schimbat complet pe Mazăre. Dacă înainte făcea un adevărat spectacol la fiecare apariţie, acum, fostul primar este retras şi nu mai agrează camerele de filmat. "Nu vă spun, v-am rugat să nu mă mai urmariti, nu mă mai interesează viaţa publică. Lasă-ma şi pe mine să fiu cetaţean liber", a declarat fostul primar.

Aflat în arest preventiv în perioada 2 aprilie - 25 iunie, Radu Mazăre este acuzat de DNA că, în perioada 2006-2009, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.