Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Moraru revine cu un alt atac: 'E un tovarăș securist! Asta e diversiune'

radu moraru

E război total între jurnalişti. Radu Moraru i-a desfiinţat pe Robert Turcescu şi Grigore Cartianu, iar cei doi i-au răspuns dur. Moraru nu s-a lăsat mai prejos. Acum, jurnalistul îl loveşte grav de tot pe Cartianu. Textul e unul destul de grav care devoalează extrem de multe lucruri dure.

"Draga Grig, acum am avut timp sa citesc comentariile fanilor tai de pe FB, interventiile tale harnice, replicile tale etc, si am ajuns la o concluzie: ai creat o diversiune ordinara si i-ai manipulat pe cititorii tai, distragind atentia de la caracterul zero al lui Turcescu: un individ care promite romanilor si bucurestenilor ca ii salveaza in timp ce acest tovaras securist, cu spovedanii mincinoase, si-a batut joc de NASUL TV, in discutii publice si cu martori, dupa ce noi i-am intins o mina de ajutor cind era cu „rucsacul in spate”!

Citeşte şi: SCANDAL la România TV: Nicuşor Dan şi Codrin Ştefănescu și-au aruncat cuvinte grele

Diversiunea ta, draga Grigore (desi iti spuneam Ba Grig in virtutea relatiei noastre de peste 20 de ani, nu trebuia sa te simti jignit!), a reusit! I-ai pacalit pe cititorii tai sa creada ca te-am facut securist, desi am scris clar si limpede, ca „daca si tu esti securist, adica ziarist vopsit, eu voi emigra!”

Grigore, tu nu esti prost! Urmareste-ti postarile si vei vedea ca unii sint postaci dar unii sint navi! Chiar ti-au crezut minciuna (diversiunea!) Tu i-ai facut pe oameni sa creada ca te-am facut securist! Din comentariile oamenilor de pe FB-ul tau reiese ca nimeni nu a inteles ca e vorba de Turcescu si de Romania, nu de tine bai Grigore!

Citeşte şi: CUTREMUR în justiţie: Dezvăluiri fără precedent despre doi CELEBRI procurori DNA

Nu crezi ca daca as afla intr-o zi ca esti si tu securist, as avea suficiente motive sa emigrez?! Milioane de romani au fugit din pricina bastanilor Securitatii (vechi si noi) si din pricina „vopsitilor”!

Draga Grig, tu stii ca eu nu fac presa pentru idioti, prosti si tradatori. Nu iti e ciudat ca 90% din oamenii care comenteaza pe FB-ul tau nu au inteles esenta?! La unii le mai dai si apa la moara in diversiunea ta…

Repet, eu te-am luat pe tine ca ultima piatra inainte de emigrare! Daca si tu vei face „marturisiri” ca Turcescu, in viitor, atunci chiar ca nu mai e de luptat in Romania! Ar fi prea multi securisti cu caracter zero la numarul de civili!", a tunat Moraru pe nasul.tv.

Citeşte şi: Imagini SFÂȘIETOARE din Siria: Copiii cer să fie salvați prin intermediul Pokemon Go / FOTO

Şi asta nu e tot. Radu Moraru îi transmite un ULTIMATUM lui Cartianu. "In sfirsit, pentru ca stii ca tin la tine ca la un frate dar sint extrem de direct cu tine asa cum sint cu toata lumea si nu ma sperie 100 de comentatori pe FB,

TE ROG, ca sa stingem orice banuiala sau suspiciune, ridicata de mine sau de reactia ta diversionista,

SA DECLARI public, asa cum am facut-o eu, Nicoleta Savin, Alexa, ca NU ai fost si NU esti colaborator al niciunui Serviciu Secret, chiar pe FB-ul tau! Nu asa era mai simplu?! Decit sa creezi diversiunea cu virgule si subintelesuri?! Grigore, esti dator cititorilor tai, majoritatea manipulati: eu nu te-am facut securist! Tu ai reactionat ciudat si ai ocazia sa repari acum acest lucru! Atit pentru tine cit si pentru NASUL TV!

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre teroristul care a produs carnagiul de la Nisa: Imaginile spun totul / VIDEO

Reparatia imaginii mele nu o mai poti face in fata a 90% dintre comentatorii tai. Am vazut cu cita ura vorbesc despre mine, despre faptul ca sint nevoit sa ma imprumut de bani (pina ne recuperam cei 250.000 de euro dupa Procesul DNA-CNA). Acesti comentatori uita ca Nasul Tv este ultima platforma libera de presa, ca nu avem datorii la nimeni, etc! Bai Grig, tie, ca om, nu iti e suspect ca 90% dintre comentatorii tai te iubesc dar il injura pe ala care te gazduieste sa fii liber?! In tara in care aproape niciun roman nu mai e liber?!

Sper sa fii barbat, sa nu mai vii cu nicio diversiune sau vreo demisie de „catifea” si sa spui Romaniei ca esti un om liber! Zi-le frate cu subiecte si cu predicate si apoi sa ne apucam impreuna de salvat Romania!", a încheiat Moraru pentru sursa citată.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre atacatorul de la Munchen: S-a aflat abia acum

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.