Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Moraru zguduie România:Dezvăluiri fără precedent despre Laura Codruţa Kovesi şi Robert Turcescu

Ies la iveală amănunte incendiare despre Robert Turcescu şi Laura Codruţa Kovesi. Radu Moraru face dezvăluiri care vor zgudui România. Jurnalistul s-a decis să spună tot după cearta cu fostul său coleg.

"Turcescu vorbea in privat de Nasul Tv ca despre o televiziune de ratati, o mizerie de televiziune, etc. Nu mi-a venit sa cred! Desi am avut mai multe surse. Apoi mi-am amintit ca Turcescu a plecat de la Nasul Tv spre marele sau proiect ratat de televiziune exact cind Sistemul Mafiot a ordonat (pentru a cita ora?!) lichidarea Nasul Tv, in august 2015. Bietul Turcescu tot mai crede in Sistem, desi a jurat ca a iesit din el cu „rucsacul in spate”! Tot dupa ce m-am intors din USA am aflat ca Turcescu are 500.000 de euro in cont si nu stiu cite proprietati si m-am crucit! Tin minte cind am negociat cu el, sa il iau la Nasul Tv, cum se plingea ca moare de foame! Acum imi pare rau ca l-am angajat, mai bine il lasam cu „rucsacul” lui!

Citește și: SCANDAL imens între jurnalişti: Robert Turcescu, răspuns dur pentru Radu Moraru: 'O mizerie'

Recunosc, m-a pacalit! El a fost cu ideea „Cei 3 Muschetari” si recunosc, a fost misto! E baiat destept si talentat dar prost fiindca s-a lasat racolat! L-am prevenit insa ca, daca mai face o „spovedanie”, cariera lui tv va fi zero! Inca nu a facut-o dar „muschetarul” a virat-o spre politica! In politica poti sa faci „oricite” spovedanii, nu conteaza! Dupa ce m-am intors din State, la sugestia unui prieten adevarat, care m-a rugat sa il testez pe Robertino de buna lui credinta pe care mi-a declarat-o permanent, l-am rugat pe Turcescu sa sprijine si el Televiziunea Libera, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns! Si ce sa vezi?! Sistemul Mafiot, care a rezolvat Kaz Munai, EADS, Astra, Microsoft, retrocedarile ANRP, confiscarea banilor, etc (glumesc, desigur!), ei bine, acest Sistem Mafiot tot la Nasul Tv s-a dat! Ieri, alaltaieri! Ghinion! Le-am dat-o peste bot de nu s-au vazut dar, asa m-am prins ca Turcescu nu doar crede in Sistemul Mafiot ci face parte, in continuare, din EL ! Nu si-a dat jos „rucsacul”!", a tunat Radu Moraru pe nasul.tv.

Citeşte şi: SCANDAL imens între PNL şi PSD: Războiul a ajuns la tribunal

Şi asta nu e tot. Jurnalistul s-a decis să spună totul. " Robertino stia de la Sistem ca nu merita sa ajuti Televiziunea Libera nici macar cu 5.000 de euro, fiindca eram condamnati la moarte! Isi pierdea omu’ banii! Stia prost ! Chiar daca Sistemul Mafiot merge inainte, Nasul Tv o sa-i stea in coasta pina la distrugerea lui! Si tare cred ca Sistemul e pe buza imploziei! Acum, fiindca ma simt „dezlegat” de Turcescu, iata unitatea militara din care face parte! Fiindca acum cred ca si el va iesi din Servicii „doar” cu picioarele inainte!

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV în Bucureşti cu mai multe victime: Traficul este blocat / UPDATE

Este o unitate secreta, creata de Maior si Oprea, prin unirea tuturor serviciilor secrete, mai putin SIE, pe care cei doi doreau sa o inchida dupa ce Ponta iesea Presedinte! Multi ofiteri SIE, speriati, au semnat pentru aceasta Unitate Secreta in 2014 si asta e motivul pentru care Romania nu mai are SIE asa cum avea odata! Lista celor care au semnat, cu Turcescu in frunte, se afla la mine si intr-un seif! Turcescu a jurat ca a iesit din aceasta Unitate dar eu nu il mai cred! Din pacate si Laura Codruta Kovesi a semnat, dezvaluirea fiind facuta tot de Turcescu! Si da, LCK e pe lista! Este Unitatea Militara pentru care eu am refuzat sa semnez desi mi s-a oferit gradul de General! Va dati seama?! Ii dadeam acum ordine colonelului Turcescu! (Glumesc, rid!!!)

Aud ca Turcescu e imbirligat sa ajunga Colonel la Capitala! E tare! Dar Sistemul Mafiot respecta gradele! Firea e mai tare decit Turcescu! „Muschetarule”, m-ai pacalit, dar pentru putin timp! Marea Surpriza nu vine de la tine (desi te-am crezut ca ai iesit din Sistem!) ci ar veni de la Cartianu, celalalt Muschetar! Asta ar fi culmea, sa aflu ca si Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merita sa emigrez si sa plecam vreo 500.000 de isteti din Romania, de fapt sclavi, si sa lasam Sistemul Mafiot fara taxele si impozitele noastre! Stiu ca acest articol va stirni toata ura Sistemului Mafiot dar stati linistiti, o sa i-o dau peste bot! Ca in ultimii 20 de ani! Ei cu ai lor, eu cu al Meu!", a mai spus Moraru pentru sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.