Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor a RĂBUFNIT: Salvăm Bucureștiul de UDMR?

Radu Tudor

Jurnalistul Antena3, Radu Tudor, are o reacție dură pe site-ul său și în același timp un apel surprinzător: „să salvăm Bucureștiul de UDMR”. Reacția jurnalistul vine ca urmare a afișelor electorale pe care UDMR le-a afișat în Transilvania: „Salvăm Clujul! De București”, respectiv „Salvăm Oradea! De București”.

Klaus Iohannis reacţionează la ultima mutare politică a liberalilor: 'Mi se pare o idee foarte bună'

Au trecut 24 de ore de cand mass media si retelele de socializare au semnalat afisele electorale absolut intolerabile din perspectiva nationala pe care UDMR le-a afisat in Transilvania. Ele indeamna deschis la ruperea relatiilor dintre capitala tarii, Bucuresti si Transilvania.

Din sutele de politicieni ardeleni, care altfel plesnesc de slanina patriotica, nici unul nu a reactionat, nu a protestat, nu a sesizat autoritatile. Nici de la PSD, nici de la PNL, ALDE, PMP sau alte formatiuni.

Daca acesti adormiti ai neamului, precocupati azi doar de batalia infernala pentru a prinde un loc eligibil pe liste, sunt castrati de reactia patriotica fireasca, atunci sa merg eu mai departe si sa propun :

credeti ca ar fi bine sa SALVAM BUCURESTIUL DE UDMR?

Contractele grase, avantajele financiare si posturile oferte politic de la Bucuresti sa nu mai aduca un privilegiu nemeritat acelor politicieni UDMR care pledeaza pentru separarea de Bucuresti, capitala Romaniei”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.