Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, concluzii după protestele masive din România: PSD nu a învățat nimic din vara lui 2012

www.agerpres.ro
radu tudor

Realizatorul Tv Radu Tudor susține că ”PSD nu a învățat nimic din vara lui 2012”, argumentând că PSD și Guvernul Grindeanu au trimis un ministru la Bruxelles abia ”după trei săptămâni de la izbucnirea unei uriașe controverse politice la București”, urmată de proteste masive.

Radu Tudor subliniază că printr-o simplă informare la nivelul liderilor europeni, ”eram toți scutiți probabil de tensiunea uriașă din stradă”.

AVERTISMENT de la CSM: OUG 13 ar putea intra în vigoare

”Abia dupa 3 saptamani de la izbucnirea unei uriase controverse politice la Bucuresti si proteste masive, PSD si Guvernul si-au trimis un ministru la Bruxelles sa explice acolo ce e adevar si ce e manipulare in povestea ordonantei. Vara lui 2012 n-a adus nici un dram de intelepciune si lectie invatata pentru PSD.

Daca toate aceste informari si discutii cu liderii europeni din Comisia Europeana si Parlamentul European erau facute inainte, daca si opinia publica din Romania primea explicatii inaintea ordonantei, eram cu totii scutiti probabil de tensiunea uriasa din strada.

Si acest cabinet de postura retragerii ordonantei si recunoasterea publica a greselii. Observ o lipsa completa de gandire si actiune in sensul unei strategii firesti pentru un partid politic asa de mare”, a scris Radu Tudor, pe blog.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.