Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor de la Antena 3, ANCHETAT şi AMENINŢAT: Jurnalistul a făcut dezvăluiri complete

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor de la Antena 3 face dezvăluiri halucinante din trecutul său. Acesta a recunoscut totul într-o postare incredibilă pe propriul blog. Radu Tudor a povestit ce i s-a întâmplat în urmă cu 27 de ani, pe 20 decembrie, în timpul Revoluției Române din 1989.

Citeşte şi: Ea e cea mai sexi parlamentară: Deputata de 27 ani care a atras toate privirile / FOTO

Într-o postare intitulată „20 decembrie”, Radu Tudor mărturisește că a fost anchetat, amenințat și supus unor presiuni greu de suportat pentru un tânăr de 19 ani. "Acum 27 de ani, abia venit acasa la Constanta – ca student – de la Timisoara, eram saltat din casa parintilor de Securitate. Doi ofiteri care ma cautasera disperati prin toate domiciliile pe care le-a schimbat familia mea in 20 de ani.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Anchetat, amenintat, supus unor presiuni greu de suportat la 19 ani. Ajuns acasa seara tarziu istovit si nervos, am aflat de la Europa libera ca la Timisoara Armata fraternizase cu populatia revoltata si maiorul Oancea a vorbit din Balconul Operei. Timpul capata o alta dimensiune. Doar descatusarea nebuna a caderii lui Ceausescu m-a facut sa uit incet-incet acel episod oribil pentru mine si familia mea. Acum 27 de ani, multi oameni au murit, altii au fost grav raniti pentru ca noi sa putem vorbi liberi azi. Dumnezeu sa-i odihneasca pe morti si sa le dea putere celor raniti.", a mărturisit Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.