Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, scrisoare către Klaus Iohannis: Corect, cinstit și legal ar fi...

Radu Tudor, jurnalist la Antena 3, i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis. Tudor îi cere lui Iohannis să-l decoreze și pe fostul solist al trupei Cargo,Ovidiu Ioncu zis “Kempes”. Azi, Iohannis a decorat formația Cargo, dar fără celebrul Kempes, care nu mai face parte din echipă. Tudor consideră că Kempes e simbolul formației, iar președintele trebuie să facă acest gest pentru el.

”Stimate domnule presedinte Klaus Iohannis,

Am privit cu placere momentul de marti in care la Palatul Cotroceni au fost decorati oameni de cultura valorosi. Despre Florin Piersic si Stela Popescu s-au scris mii de pagini, au avut loc sute de emisiuni, milioane de romani iubesc neconditionat aceste personalitati incontestabile.

Citește și: Avionul celor de la Iron Maiden a făcut accident

Va scriu acum despre Cargo. Poate veti fi surprins de acest demers al meu, un jurnalist specializat in chestiuni politice, militare si de securitate. In plan personal, sunt un rocker cu state foarte vechi. Nu stiu daca dumneavoastra personal ascultati Cargo, asta e mai putin important. Eu insa ascult de peste 25 de ani aceasta superba trupa rock romaneasca. Si vreau sa va semnalez un fapt : fara vocea lui Ovidiu Ioncu zis “Kempes”, Cargo n-ar fi fost azi o trupa atat de pretuita de rockerii romani.

Cele mai importante albume ale Cargo, cu toate hit-urile cunoscute, sunt inregistrate cu Ovidiu Ioncu zis Kempes ca solist vocal. Piesele de maxima notorietate : Brigadierii, Batacanda, Ana, Ziua Vrajitoarelor, Clasa Muncitoare, Doi prieteni, Aproape de voi si multe altele n-ar fi putut niciodata deveni hit-uri fara vocea inconfundabila a lui Kempes. Am putea vorbi vreodata despre Deep Purple fara Ian Gillan? Sau despre Whitesnake fara David Coverdale? Intrebati consilierul de cultura care v-a convins sa faceti acest gest laudabil daca se confuda Cargo cu Kempes.

Citește și: O nouă LOVITURĂ pentru Maria Șarapova: I s-a retras TITLUL

Si asta cu tot respectul cuvenit formulei actuale a trupei, care mentine “spiritus sanctus” viu, intr-un mod absolut onorabil.

Sa concluzionez, pentru ca nu vreau sa va pierd : stim cu toti cu Ovidiu Ioncu zis “Kempes” nu mai este acum solistul trupei Cargo, ca liderul trupei Adi Barar nu agreaza persoana, ca marele Kempes e azi pierdut in spatiu din cauza temperamentului sau instabil.

Citește și:

Corect, cinstit si legal ar fi insa ca medalia primita azi la Cotroceni de trupa Cargo sa fie acordata si lui Ovidiu Ioncu “Kempes”. Faceti cuvenita completare a decretului.

Domnule Presedinte Iohannis, din plutonul care a castigat batalia in toti acesti ani lipseste lunetistul.

Acordati va rog Ordinul Meritul Cultural si lui Kempes. Noi rockerii stim sigur ca asa e onest.

Va multumesc !

Radu Tudor”, se arată în scrisoarea publicată pe blogul său.

Citește și: Angelina Jolie vorbește despre divorțul de Brad Pitt: 'Asta afectează și duce la o examinare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.