Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor: Va fi săltată și Elena Udrea?

elena udrea dna

Elena Udrea a anunțat că nu are nicio implicare în dosarul în care Alina Bica, buna ei prietenă și șefă a DIICOT, a fost arestată pentru corupție. Udrea se disculpă deși nimeni nu o acuză. Însă, jurnalistul Radu Tudor emite o întrebare legată de o posibilă trimitere după gratii a protejatei președintelui Traian Băsescu.

”Foarte multi politicieni si oameni de afaceri apropiati PDL si PMP, apropiat de Elena Udrea si Dorin Cocos, protejati 10 ani de sistemul judiciar, intra abia acum in atentia autoritatilor. Dupa ce au facut ilegalitati si smecherii grave de sute de milioane sub ochii nostri. Banii, probabil, au fost demult scosi din tara…

Fosta şefă a ANRP Crinuţa Dumitrean, deputaţii Cătălin Florin Teodorescu (PDL) şi Marko Attila (UDMR), foşti vicepreşedinţi ai autorităţii, au făcut parte din comisia care, în 2011, l-ar fi despăgubit ilegal pe Gheorghe Stelian, prejudiciul fiind împărţit de acesta cu alţi trei oameni de afaceri.

Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a fost compusă, în 2011, şi din fostul preşedinte al ANRP Crinuţa Dumitrean, Cătălin Florin Teodorescu, deputat PDL, Marko Attila, deputat UDMR, Sergiu Diacomatu, fost membru PMP, numit în ianuarie preşedintele PNL Sector 1, şi Remus Virgil Baciu, toţi foşti vicepreşedinţi ai ANRP, alături de Oana Vasilescu.

Diacomatu este alt om de incredere al Elenei Udrea, fost lider PMP. Diacomatu a fost recent transferat la PNL pe mina vicepresedintelui PNL Teodor Atanasiu, pentru a contribui financiar la campania lui Klaus Iohannis.

Despre Crinuta Dumitrean, presa locala din Bistrita si cea de la Bucuresti a insistat cu detaliul ca este foarte, dar foarte apropiata de liderul PDL Ioan Oltean.

Cele mai multe detalii din filiera Gheorghe Stelian-Dorin Cocos-Elena Udrea duc spre implicarea serioasa a fostului consilier prezidential si ministru al dezvoltarii, lideri al PDL si protejata a lui Basescu. Povestea de la Paris este doar un episod cu bani foarte multi dintr-o relatie foarte sulfuroasa intre politician si magistrat.

Va fi (si) Udrea saltata? Sa faca shopping intr-un spatiu restrans cu Bica?”, scrie Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.